ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δραματική έκκληση βοήθειας στον Αρειανό Μιχάλη: “Να μην κρεμαστεί άλλο ένα πανό απώλειας…”

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό, ένας φίλαθλος του Άρη, ο Μιχάλης Γουλιδάκης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όλη φυσικά η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια είναι δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια του ίδιου αλλά και της οικογένειας του προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό έτσι ώστε ο Μιχάλης να βγει νικητής από αυτή την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας του.

Ο πατέρας του Γιάννης μίλησε σχετικά στο Yellow Radio 92,8. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ενώνουμε τις φωνές μας, σας δίνουμε την ενέργεια μας αλλά πάνω απ’όλα χρειάζονται χρήματα προκειμένου να βοηθήσουμε τον Μιχάλη. Πείτε μας λίγα λόγια για το θέμα.

Κοιτάξτε, ο Μιχάλης είναι εκεί πριν από το Πάσχα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επειδή έχει φύγει ένας στέλεχος από Αθήνα, να τον φέρουν Δευτέρα με Τετάρτη πίσω γιατί υπάρχει πρόβλημα διαβίωσης. Επίσης, έχουν γίνει κάποιες αρχικές εξετάσεις οι οποίες δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλές, περιμένουμε τώρα να κάνουμε το γενικό πλάνο των εξετάσεων μετά το διορθωτικό της επέμβασης και μετά-εγχειρητικά με ό, τι αυτό σημαίνει. Έχουμε συγκεντρώσει κάποια χρήματα με την συμβολή και ενός επιχειρηματία που δεν θα ήθελα να πω το όνομα του. Από εκεί και πέρα το πόσο που πρέπει να συγκεντρώσουμε άμεσα χωρίς να υπολογιστούν εισιτήρια, διαμονές, διατροφές, μετακινήσεις και ό, τι άλλο χρειαστεί είναι 15.800 ευρώ περίπου, μας λείπουν τα 9.800 ευρώ.

Ο μικρός πόσο χρονών είναι;

Είναι στα 22, δυστυχώς δεν έχει την ανάπτυξη που πρέπει όλα αυτά τα χρόνια, καταλαβαίνετε τι εννοώ, δεν έχει αναπτυχθεί ο σωματότυπος του. Πρέπει να γίνει μια διορθωτική, δεν χρειάζεται να πω φυσικά περισσότερες ιατρικές λεπτομέρειες γιατί το θέμα τώρα είναι ότι ευελπιστούμε σύμφωνα και με τα λεγόμενα των προσωπικών του ιατρών ότι θα είναι η τελευταία φορά γιατί όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να διορθώσουμε τα τόσα λάθη που έγιναν στην χώρα μας. Δυστυχώς τα πληρώνει πάρα πολύ ακριβά.

Έχει έναν «γολγοθά» να ανέβει, χρειάζεται αυτά τα χρήματα. Τώρα είναι στην Γερμανία;

Ελπίζω να γυρίσει νικητής. Ναι εκεί βρίσκεται και η επέμβαση πρόκειται να γίνει στο Βερολίνο.

Κάθε λεπτό που περνά είναι πολύτιμο..

Βεβαίως. Δυστυχώς τόσο και με την κατάσταση του κορωνοϊού έχουμε έρθει πάρα πολύ πίσω, κάθε μέρα που περνά είναι σε βάρος του οργανισμού του. Εκεί που ο οργανισμός του είχε «δέσει», τώρα είναι χειρότερα. Ευελπιστώ να υπάρχει άμεση συμμετοχή της οικογένειας των φιλάθλων του Άρη και γενικώς όλων των υγειών φιλάθλων της πόλης μας έτσι ώστε με την αμυδρή συμμετοχή του καθενός να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει στον Μιχάλη, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Είστε μια οικογένεια των φιλάθλων του Άρη..

Φυσικά, αυτό που προέχει τώρα είναι να υπάρξει μια ευαισθητοποίηση ελπίζουμε για τελευταία φορά, κάνω μια έκκληση στους φιλάθλους μας να βοηθήσουν όσο μπορούν, γιατί δεν θέλω και το λέω πολύ ειλικρινά να κρεμαστεί άλλο ένα πανό που να γράφει δυσάρεστα πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι το 2014 χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα διότι δεν είχαμε ανοιχτεί τότε, ο Μιχάλης είχε μόνο 2% ζωή και επέστρεψε νικητής.

Θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμη, όπως μας βοήθησε αυτός ο φίλος ο επιχειρηματίας, έχουμε τόσους καλούς επιχειρηματίες στην πόλη, ανθρώπους πάνω απ’ όλα, ελπίζω να υπάρξει ευαισθητοποίηση, να συνδράμουν και αυτοί με την σειρά τους, να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε αυτό το ποσό που έχει μείνει προκειμένου να γυρίσουμε καλά και να σας πάρω εγώ τηλέφωνο και να σας πω «Ξέρετε κάτι; Επιστρέψαμε και είμαστε μια χαρά!».

Θα είναι και για εμάς τους ίδιους μια τεράστια «νίκη», ο αθλητισμός περνά σε δεύτερη μοίρα διότι προέχει η ζωή. Για τον κόσμο που μας ρωτάει, υπάρχει λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς έτσι;

Ακριβώς, ο λογαριασμός υπάρχει στο site του Άρη, στην ανακοίνωση που έχει βγει και μπορούν φυσικά να μπουν και να το δουν. Είναι δυστυχώς στενάχωρο πως ο κορωνοϊός δεν άφησε τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο, διότι πιστεύω αν είχαμε και την βοήθεια των εισιτηρίων θα είχαμε συγκεντρώσει πολύ πιο εύκολα και άνετα αυτό το ποσό.

Να είσαι σίγουρος ότι, επειδή θα υπάρξει ένα αρκετά εύλογο χρονικό διάστημα ηρεμίας μετά από όλο αυτό, ελπίζω με την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν να έχει και ο Μιχάλης το κουράγιο να δώσει το «παρών» με τον δικό του τρόπο!

Η κοινή ανακοίνωση των ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Σ Άρης με όλα τα απαραίτητα στοιχεία:

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ έχει δείξει πολλές φορές την αλληλεγγύη της. Ήρθε η ώρα να την δείξουμε και πάλι…

Ο μικρός μας φίλος, Μιχάλης Γουλιδάκης, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε.

ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ ενώνουμε τις δυνάμεις μας και καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ -και όχι μόνο- να στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια του μικρού Μιχάλη, ώστε να ανταπεξέλθει στην κάλυψη των εξόδων νοσηλείας του μικρού μας φίλου.

Ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει καταθέτοντας το ποσό που επιθυμεί στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR 310171 0090 0060 0913 6177 884

To Top