Δραματική η εικόνα στo γυναικείο του Άρη! Υπό παραίτηση και ο Διλμπέρης!

Η οδυνηρή κατάσταση που βιώνουν τα γυναικεία τμήματα μπάσκετ του Άρη από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα δεν έχει τελειωμό…. Αρχικά ήταν η απόφαση των τότε διοικούντων τον Ερασιτέχνη να υποβιβαστεί η γυναικεία ομάδα στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα που απαιτούνταν για τη συμμετοχή της στην Α1.

Στη συνέχεια ήρθε το θέμα με την έλλειψη ρουχισμού μέχρι και τα μέσα του Νοέμβρη, με αποτέλεσμα οι κορασίδες, οι νεάνιδες και οι γυναίκες ν΄ αγωνίζονται με μπλουζάκια ή με κάτι που… θύμιζε Άρη.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και τα συσσωρευμένα προβλήματα οδήγησαν το βράδυ της Πέμπτης τον προπονητή, Τάσο Τζιότζιο να υποβάλλει την παραίτησή του.

Κάτι αντίστοιχο, μάλιστα, ισχύει και για τον έφορο του τμήματος, Χρήστο Διλμπέρη, ο οποίος τελεί υπό παραίτηση εδώ και δέκα ημέρες και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη συνάντησή του την Δευτέρα με τον πρόεδρο του Α.Σ. Άρης. Ο Διλμπέρης, που εκλήθη πέρυσι τον Δεκέμβριο να βοηθήσει την ομάδα, που σημειωτέον τότε μετρούσε μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, οδηγώντας την στην παραμονή της στην κατηγορία, δεν άντεξε και αυτός με τη σειρά του τα όσα συμβαίνουν μέσα στο σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέχρι πρότινος έφορος των «κίτρινων» θα είναι κανονικά παρών στο ματς με την Ασπίδα Ξάνθης, όπως και ο Τάσος Τζιότζιος, όμως, το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.

To Top