Δραματική η κατάσταση στην Βαρυμπόμπη: Δόθηκε εντολή εκκένωσης (videos)

Επίσημη εντολή εκκένωσης για τη Βαρυμπόμπη και τον οικισμό Αδάμες, δόθηκε λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη. «Επικίνδυνη κατάσταση» χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, στέλνοντας σήμα συναγερμού καθώς πλέον πλησιάζει στον αστικό ιστό.

Για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, η κατάσταση είναι πλέον ανησυχητική και τη φωτιά να πλησιάζει σπίτια.

Την ίδια ώρα ο δήμαχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός δήλωσε ότι «αν ήταν στο χέρι μου θα εκκένωνα τη Βαρυμπόμπη».

Από το μέτωπο της φωτιάς ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, Κώστας Ασημακόπουλος σημειώνει ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Παράλληλα, μιλώντας οδηγός ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος στην Εθνική οδό, καλεί τις Αρχές να ανοίξουν τους δρόμους οι οποίοι είναι αυτή τη στιγμή κλειστοί, ώστε να κάνουν αναστροφή και να μπορέσουν να ξεφύγουν και να σωθούν από τις φλόγες που πλησιάζουν.

Νέα εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση έστειλε το 112 για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, η οποία κινείται απειλητικά προς κατοικίες.

Στο μεταξύ, η πυρκαγιά έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες ζημιές, καθώς έχει καεί ένα παλιό σπίτι, κάποιες εγκαταστάσεις εκδηλώσεων και ένα στρατόπεδο με έξι καταδρομείς.

Έχουν εκκενωθεί ήδη σπίτια, μια κατασκήνωση και ο οικισμός Αδάμες.

Οι πολίτες καλούνται να φύγουν προς Θρακομακεδόνες.

To Top