Δριμύ κατηγορώ Αλεξανδρίδη για Σκόρδα και Ματθαίου

Το μέλος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς για τους Λάμπρο Σκόρδα και Νικήτα Ματθαίου σε συνέντευξη που παρέθεσε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις εξελίξεις στην ΠΑΕ για το άρθρο 99.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Νικήτα Ματθαίου:

Για τη διχογνωμία που υπάρχει στο συμβούλιο της ΚΜΑ: «Μία είναι η άποψή μας. Βέβαια υπάρχουν δύο που δε συμφωνούν σε τίποτα. Έχουν πει το δεν συμμετέχουν και εμείς δεν τους λαμβάνουμε υπ όψιν μας. Σκόρδα και Ματθαίου δεν τους λαμβάνουμε υπ όψιν. Θέλουν να κάνουν μόνο κακό στον Άρη. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο για το σύλλογο, ενώ αυτή κοιτούν μόνο τον εαυτό τους. Έχουν προσωπικά συμφέροντα».

Για το γεγονός ότι ο Νικήτας Ματθαίου ισχυρίστηκε χθες ότι ο Ζαμπέτας δεν υπογράφει για το άρθρο 99: «Ο Ματθαίου απουσίαζε σε αυτά που συμφωνήσαμε. Εμείς κάναμε τις διαδικασίες που χρειάζονταν και ξαφνικά ακούμε να λέει ο Ματθαίου ότι δεν υπογράφει ο Ζαμπέτας και ο Αθανασιάδης, ενώ ο κύριος Ζαμπέτας δεν είχε χαρτί στα χέρια. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτονται οι Σκόρδας και Ματθαίου. Δεν θέλουν να πετύχουμε για να έρθουν καβάλα στο άλογο. Λέει ο ένας ότι λέμε μπούρδες με την εφημερίδα του. Αυτός δηλαδή τι λέει; Τι έννοια έχει αν μάθει όλος κόσμος ότι θα μπούμε στο 99; Έτσι αν το μάθουν όλοι, μα περιμένουν κάποιοι».

Για τους Σκόρδα και Ματθαίου: «Η εκλογή τους έγινε το καλοκαίρι όταν όλοι λείπανε και έφεραν τους δικούς τους ανθρώπους με τα μέσα που είχαν. Ο κόσμος θα πρέπει να αποφασίσει για το θέμα του Σκόρδα. Εμείς δεν μπορούμε να το αποφασίσουμε. Αν θέλουν τον πρόεδρο τον Σκόρδα να το πει ο κόσμος μέσω της ΓΣ. Αν γίνει παμπρόεδρος. Τον.. καημένο τον Ματθαίου τον λυπάμαι που είπε όλα αυτά χθες χωρίς να έχει δώσει το παρών. Από πού άκουσε ότι δεν υπογράφει ο Ζαμπέτας. Αυτός το είπε πρώτος, από πού το άκουσε. Θα πρέπει να ντρέπεται σαν άνδρας γιατί είναι σκυλάκι του Σκόρδα. Τον είχα σε εκτίμηση και είχαμε καλή σχέση. Αλλά δεν ξέρω, τον έχει μαγέψει ο Σκόρδας. Ό,τι του πει ο Σκόρδας το λέει. Πίστεψα ότι κατάλαβε κάποια πράγματα που του είπαμε, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Λυπάμαι πάρα πολύ. Κάποιοι τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάποιοι άλλοι βάζουν τρικλοποδιές».

Για το πότε θα υπογράψει ο Αντώνης Ζαμπέτας το άρθρο 99 και ποιες προϋποθέσεις υπάρχουν: «Αφού πουν στον Ζαμπέτα ότι είναι τα έγγραφα οκ, τότε θα το υπογράψει ο Ζαμπέτας. Λευκό χαρτί δεν υπογράφει κανείς. Θα πρέπει να ξέρει κανείς τι υπογράφει. Ήρθαν κάποιοι και ζητούσαν εξηγήσεις γιατί δεν υπογράφει ο Ζαμπέτας. Άκουσαν αυτό από τον Ματθαίου και ήρθαν και ζητούσαν να υπογράψει ο Ζαμπέτας. Αν πουν οι δικηγόροι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα δεν θα φέρει αντίρρηση κάποιος από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Αλλά πρέπει να ξέρει κανείς τι υπογράφει και αυτό θα το κρίνουν οι δικηγόροι».

To Top