ΜΠΑΣΚΕΤ

Δρόμος “Νίκος Γκάλης” στην Ρόδο! Το ειδικό μενού και η υπόκλιση των Ισραηλινών! (photos)

Συνεχίστηκε η αποθέωση του Νίκου Γκάλη στην Ρόδο! Ξεχωρίζει η είδηση για δρόμο “Νίκος Γκάλης” στην Ρόδο και όχι μόνο…

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το 12sports.gr:

“Μία ξεχωριστή βραδιά πέρασαν χθες το βράδυ στο Casino της Ρόδου ο Νίκος Γκάλης και η οικογένεια του, προσκεκλημένοι του διευθυντή Enrico Aidan.

Ως άριστος οικοδεσπότης έκανε ότι καλύτερο μπορούσε προκειμένου οι καλεσμένοι του να περάσουν μία υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά. Μάλιστα οι… εκπλήξεις ξεκίνησαν με το «καλημέρα», αφού  τόσο το τραπέζι όσο και το μενού ήταν… αφιερωμένα στο Νίκο Γκάλη, κάτι που πραγματικά προκάλεσε θετική εντύπωση, ενώ ο Enrico Aidan έδωσε και αναμνηστικά δώρα σε όλη την οικογένεια.

Σ’ ένα απίστευτα ευχάριστο κλίμα και με άριστο φαγητό πέρασαν όλοι καλά σε μία ξεχωριστή και υπέροχη βραδιά. Το «παρών» έδωσε η ψυχή όλων των εκδηλώσεων και φίλος του Νίκου Γκάλη Βαγγέλης Αθανασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο αντιδήμαρχος Τέρης Χατζηιωάννου και ο δημοσιογράφος Μάκης Δούβαλης.

Έλαμψαν δια της απουσίας τους αν και ήταν προσκεκλημένοι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ενώ και ο Τέρης Χατζηιωάννου έδωσε ένα αναμνηστικό βιβλίο στο Νίκο Γκάλη.

Δεν έλειψαν οι μπασκετικές συζητήσεις, ενώ μία από τις σημαντικές ειδήσεις που προέκυψαν είναι ότι σύντομα ένας μεγάλος δρόμος της Ρόδου θα μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης». Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν ότι στο χώρο βρίσκονταν και αρκετοί Ισραηλινοί (φίλαθλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ), οι οποίοι αναγνώρισαν το Νίκο Γκάλη και του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του”.

To Top