ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυναμική παρουσία του Τμήματος Kick Boxing του Άρη στο «COLOSSEUM II»

Αισιόδοξος ο προπονητής της σχολής του Συλλόγου, Στέλιος Σκέμπης

Με επτά συμμετοχές το Τμήμα Kick Boxing του ΑΣ Άρης θα συμμετάσχει σήμερα, Κυριακή, στην πιο σημαντική διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων της Θεσσαλονίκης «COLOSSEUM II», που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ.

Ο προπονητής της σχολής του Συλλόγου, Στέλιος Σκέμπης, ο οποίος δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την παρουσία όλων των αθλητών του Άρη στο «COLOSSEUM II», εκτός από τον Πέτρο Σκαφιά, που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Παύλο Μίσσια, θα δει ακόμη αγωνιζόμενους με προοπτικές διάκρισης τους Αλέξη Μεχτσιάν, Ρομέλα Γρηγοριάν, Ματλί Μπέγκου, Βασίλη Ραπαπτσή, Μάριο Γκιγκόλη και Ζωή Δημητρουλάκη.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Kick Boxing του ΑΣ για την σημαντική διοργάνωση:

«Πανέτοιμοι είναι όλοι οι μαχητές του Kick Boxing του Συλλόγου μας και ιδιαίτερα ο πρωταθλητής της σχολής μας, Πέτρος Σκαφιάς, ο οποίος θα διεκδικήσει τη ζώνη παγκόσμιας κλάσης WKN στα -80 κιλά (Κ1 Rules). Καλή επιτυχία σε όλους…

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την στήριξή τους στο “COLOSSEUM II”. Πρόκειται για τους Toyota Alexandridis, Copyhouse Multi PrintStore, Bodymed, Top Gas, P&M, Devido, FINA Kota, La Trappe, Rigas café, The Dalton’s, Top ten, Power +, Karipidis Pallets».

kick2

To Top