Δυναμικό κάλεσμα των συνδέσμων: «Όλοι στο γήπεδο, να αφήσουμε τα λαρύγγια μας, αλλά με τα μάτια… ορθάνοιχτα»!

Ο κίτρινος πυρετός ανεβαίνει για τον οριακό αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης ανεβαίνει! Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται να κατακλύσει το Κλεάνθης Βικελίδης για να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη αποστολή της.

Το μήνυμα δόθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς στην κοινή ραδιοφωνική εκπομπή που έδωσαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέσα από τα «Α.Ν. 98,7». Οι εκπρόσωποι του Super 3 και των Ιερολοχιτών απηύθυναν δυναμικό κάλεσμα: «Θέλουμε όλοι να δούμε ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο από 30.000 κόσμο για να βοηθήσουμε να πάρει η ομάδα το ματς και να μείνει στην κατηγορία. Κλείνουμε τα αυτιά μας στην παγίδα των απουσιών του Αστέρα και ότι είναι εύκολο το παιχνίδι, μια και η ομάδα της Τρίπολης θα έρθει για να κερδίσει και να μας κόψει τον δρόμο. Γνωρίζουμε όλοι ότι το σύστημα δεν θέλει τον Άρη και πρέπει να παλέψουμε σ’ αυτόν τον ‘πόλεμο’ για την επιβίωση της ομάδας. Όλοι πρέπει να βρεθούμε στο γήπεδο για να αφήσουμε τα λαρύγγια μας για να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη…».

Παράλληλα, βέβαια, υπογράμμισαν με έμφαση ότι: «όλοι πρέπει να είμαστε με τα μάτια ορθάνοιχτα! Να προσέχουμε δίπλα και γύρω μας, μια και όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρσι με τον Αστέρα και την Κουρομπίλια. Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό. Γεμάτο ασφυκτικό το γήπεδο, ειδικά τα θρυλικά και ιστορικά πέταλα να δίνουν τον παλμό και όλοι μαζί στο πλευρό της ομάδας για την πολύτιμη νίκη».

Ήδη η κίτρινη ΠΑΕ από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχει ανακοινώσει γενική είσοδο 5 ευρώ (15 ευρώ στη θύρα 7 των επισήμων), θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να βρεθεί μαζικά στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η σημασία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και η ανάγκη της ομάδας από την πολύτιμη βοήθεια των φιλάθλων καθιστά βέβαιο, ότι την Κυριακή το γήπεδο του Άρη θα ξεχειλίζει από κιτρινόμαυρη «λάβα» ικανή (στα κόσμια και ευπρεπή επίπεδα πάντα) να συμπαρασύρει την ομάδα στο επόμενο βήμα της επιβίωσης της.

Τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να αποδειχθούν πολύ λίγα για ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι…

To Top