ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυναμικό παρών του Άρη στο ποδοσφαιρικό «τουρνουά μνήμης» γεμάτο αστέρες του παρελθόντος (photos)

Δυναμικό παρών του Άρη στο ποδοσφαιρικό «τουρνουά μνήμης» γεμάτο αστέρες του παρελθόντος.

Με ποδοσφαιρικούς αστέρες του παρελθόντος γέμισε ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο του «1ου Τουρνουά Μνήμης» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες των παλαίμαχων της ΑΕΛ, του Άρη Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ και του Ευαγόρα Ρόδου. Στο τουρνουά που είχε ως στόχο να τιμήσει όλους εκείνους που έφυγαν από την ζωή και είχαν εμπλοκή με οποιοδήποτε ρόλο με την ομάδα της ΑΕΛ, συμμετείχαν μεγάλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μεταξύ άλλων από την ΑΕΛ οι Βαγιέχο, Παγκαρλιώτας, Μαλουμίδης, Δράμαλης, Παραφέστας, Μιχαήλ, Πλίτσης, Ράμος, Βαλαώρας, Βουτυρίτσας, Βλαχούλης, Τσιώλης, Σελιώνης, Κουμαριάς και  Αργυρούλης, από τον Άρη οι Γιάννης Βένος, Γιώργος Φοιρός και Παναγιώτης Κατσιαρός και από τον ΠΑΟΚ οι Γκουερινο, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Μαλλιούφας και Καραγεωργίου.

Μίλησαν ο πρόεδρος των Λαρισαίων Παλαιμάχων κ. Τάκης Παραφέστας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γιάννης Νταβέλης και ο κοινός χορηγός των ομάδων, γενικός διευθυντής της ΕΔΑΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας. Ενώ παρέστησαν επίσης οι βουλευτές κ.κ. Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς, οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων κ.κ Ντίνος Διαμάντος, Θάνος Αδαμόπουλος και Παναγιώτης Νταής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Μαμάκος, ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας κ. Γιάννης Κουρδής κ.α.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν από τον αγώνα απένειμαν πλακέτα και μία φανέλα στη χήρα και την κόρη του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: onlarissa.gr

To Top