“Μεταγραφικό μπάσιμο για Γιαννιώτα” λένε στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει την ΕΠΟ ότι πρέπει να πάρει αδειοδότηση και η διοίκησή του τους φιλάθλους της ομάδας ότι… ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αθηναϊκής ομάδας που δημοσιεύεται σήμερα: “Ο Γιαννιώτας είναι η πρώτη εγχώρια επιλογή των «πράσινων», έχοντας αποφασίσει να κάνουν την κίνησή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα”.

Ακόμη αναφέρεται ότι: “Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν προ 20ημέρου επαφή με την πλευρά του 20χρονου ακραίου επιθετικού (με τον πατέρα του συγκεκριμένα), κατά την οποία επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους και ζήτησαν από τον νεαρό άσο να κάνει υπομονή για λίγες ημέρες, ούτως ώστε να κλείσουν πρώτα τα υπόλοιπα «μέτωπα», στα οποία έχει δοθεί προτεραιότητα. Οπως για παράδειγμα το θέμα της αδειοδότησης και η ολοκλήρωση των εκτός Ελλάδος μεταγραφών, που έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας κι αν μη τι άλλο απαιτούν επιπλέον διαπραγμάτευση”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ τονίζεται επίσης ότι: “Οι πράσινοι δείχνουν πλέον ξεκάθαρη διάθεση για να καταβάλλουν τις 150.000 ευρώ της ρήτρας του και να κάνουν δικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νέων, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ U-20 στην Τουρκία…”.

To Top