Δυνατά με τη νίκη της Εστορίλ, αρκετές εκπλήξεις στο… μενού

Αρκετά γεμάτο το σημερινό μας κουπόνι με ενδιαφέροντα παιχνίδια και πολλά δυνατά σημεία. Απο ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό καθώς στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» θα καθίσει για πρώτη φορά ο νέος τεχνικός, Μίτσελ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι στην Premier League, δυνατούς αγώνες σε Bundesliga και Ligue 1 και Primera Division και φυσικά φουλ δράση σε Β’ Ιταλίας και δεκάδες άλλα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Πάμε να αρχίσουμε απο τις προτάσεις όπου σήμερα βρίσκουμε το σημείο της ημέρας στην κατηγορία «Μονά». Πρόκειται για τον «Άσσο» της Εστορίλ με αντίπαλο την Γκιμαράες. Ο αγώνας θα γίνει μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων, με τους γηπεδούχους να στοχεύουν σήμερα πάση θυσία στη νίκη για να μη χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη της Ευρώπης. Θα αγωνιστούν πλήρεις και μετά απο 3 αγωνιστικές χωρίς τη χαρά της ήττας θα τους στηρίξουμε «δυνατά» για το σημερινό τρίποντο. Η Γκιμαράες δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή της και η θέση που κατέχει (6η) σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την απόδοσή της εντός αγωνιστικού χώρου. Σήμερα θα έχει δύσκολο έργο και λογικά θα συνεχίσει το αρνητικό της σερί που μετά απο έξι αγωνιστικές είναι μόλις μία νίκη. Συνεχίζουμε στα «Μονά» και βρίσκουμε δύο παιχνίδια απο την Κόνφερανς. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw no Bet της Γκέιτσχεντ με αντίπαλο την Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 1.85 και το «Διπλό» Draw no Bet της Χέρεφορντ με αντίπαλο την Μπέντρι σε απόδοση 2.03. Η Γκέιτσχεντ μπορεί κόντρα στην ουραγό και φαινομενικά καταδικασμένη Έμπσφιλντ που έχει να κερδίσει απο τον Ιανουάριο. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια δε διανύουν περίοδο φόρμας, όμως με το δεδομένο πως απέχουν μόλις δύο βαθμούς απο τη ζώνη του υποβιβασμού ενεργοποιεί τους… μηχανισμούς επιβίωσης και τους κάνει σήμερα επικίνδυνους. Τέλος στο σερί των ισοπαλιών (4 στη σειρά) θέλει να δώσει η Χέρεφορντ που σήμερα θα προσέξει ιδιαίτερα την άμυνά της, ώστε να σταματήσει να δέχεται εύκολα γκολ. Αντιμετωπίζει μία σοβαρή ομάδα, ωστόσο αν είναι λίγο προσεκτική δε θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη.

Πάμε τώρα στις «Μπόμπες» όπου έχουμε συνολικά 15 προτάσεις. Αρχίζουμε απο τα δυνατά σημεία και βρίσκουμε πρώτο – πρώτο το «Διπλό» Draw No Bet της Στίβενεϊτζ με αντίπαλο την Καρλάιλ σε απόδοση 2.43. Οι γηπεδούχοι αποδεικνύονται σκληρά… καρύδια, όμως η Στίβενεϊτζ εκτός έδρας είναι και μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, με απολογισμό 8-2-3, έχοντας ηττηθεί μόνο σε μία από τις τέσσερις τελευταίες της εξόδους. Συνεχίζουμε με το Χ2 της ΚΠΡ με αντίπαλο τη Σουόνσι σε απόδοση 2.17, ενώ Χ2 έχουμε και την Άσκολι κόντρα στην Σπέτσια. Η ΚΠΡ είναι αναγκασμένη να «παλέψει» για τους τρεις βαθμούς σε έναν ακόμα «τελικό», καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο». Μοναδικη ευκαιρία να τους πάρει σήμερα καθώς φιλιξενείται από μια ομάδα που περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Οι «κύκνοι» μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις (1-2-1 στο πρωτάθλημα), ενώ δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα 3 τελευταία τους (2 για πρωτάθλημα και 1 για Λιγκ Καπ). Συνεχίζουμε με Αγγλία και βρίσκουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Γουίμπλεντον με αντίπαλο την Τσέστερφιλντ σε απόδοση 3.55, ενώ απο την Τουρκία έχουμε επιλέξει το Χ2 της Ακίσασπορ με αντίπαλο την Μπουγιουκσεχίρ. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σημεία στην κατηγορία «Μπόμπες».

Περνάμε στην κατηγορία «Σύστημα» όπου έχουμε επιλέξει δύο συστήματα. Αρχικά το ένα με 4 αγώνες σε σύστημα 3-4 (5 στήλες x 12€) και συνολικό ποντάρισμα 60€. Και εν συνεχεία ένα σε «Σύστημα» 2-3 (4 στήλες x 12€). Αναλυτικά:

Σάντερλαντ – Άρσεναλ 2 (1.91)

Μπρίστολ  Σίτι – Νότινγχαμ 2 DNB (1.80)

Όλνταμ – Μίλτον Κέινς Ντονς 2 (2.30)

Αμπερντίν – Σεντ Μίρεν Χ2 (1.83)

Στόουκ Σίτι – Ρέντινγκ 1 (1.95)

Στέρλινγκ Άμπιον – Μόντροουζ 2 (2.32)

Χιρόνα – Χέρκουλες 1 (1.90)

Στο Μπάσκετ πάμε με 4 αγώνες απο Ισπανία και Ιταλία. Αρχικά ξεχωρίζουν το -4 Βαρέζε(1.94) στην αναμέτρηση Ρόμα – Βαρέζε και το +2.5 Κάχα στο μεγάλο ντέρμπι Κάχα Λαμποράλ – Μπαρτσελόνα (1.88). Εν συνεχέια βρίσκουμε το -3 Σιένα στον αγώνα Σασσάρι – Σιένα (1.81) και το -4.5 Βαλένθια κόντρα στην Γκραν Κανάρια (1.86).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top