Δυνατές επιθετικά, μπορούν το 2.33

Μονόλογος της Βραζιλίας στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα αλλά το πάρτι στήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε και σημειώθηκαν και τα τρία γκολ. Για τον δεύτερο όμιλο της συγκεκριμένης διοργάνωσης διεξάγεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Ακόμα ένα τουρνουά στο οποίο η Αλμπισελέστε καλείται να δώσει επιτέλους χαρά στους απανταχού φίλους της, ακόμα μία ευκαιρία για τον Λιονέλ Μέσι να σηκώσει επιτέλους μία κούπα με την εθνική ομάδα. Η παρουσία του Σκαλόνι στον πάγκο μόνο θετικό στοιχείο δεν μπορεί να θεωρηθεί αλλά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μπορεί να κάνει «μάγκα» ακόμα και έναν τέτοιο προπονητή.

Η Κολομβία έχει ανέβει επίπεδο την τελευταία δεκαετία και ήρθε στην Βραζιλία για να αποδείξει πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην διεκδικήση του τροπαίου. Καλές εμφανίσεις στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια που έδωσε εντός 2019. Ο Πορτογάλος, Κάρλος Κεϊρόζ, είναι εξάλλου ένας προπονητής που έχει τις ικανότητες να διαδεχθεί με επιτυχία τον Πέκερμαν.

Η Κολομβία σπάνει νικά την Αργεντινή αλλά βέβαια με Ζαπάτα, Φαλκάο και Μουριέλ στην επίθεση δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί αυτό. Στην επίθεση βρίσκεται η δύναμη και των τυπικά γηπεδούχων, οπότε περιμένω αναμέτρηση με γκολ εκατέρωθεν και θα κυνηγήσω το τρίτο που πληρώνει πολύ καλά.

Βρες στο bet-hoven.net περισσότερα προγνωστικά.

To Top