ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δυνατή ομάδα ο Άρης, ακόμα και στη Β΄ Εθνική»

Ο Αποστόλης Αποστόλου, παίκτης του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, μίλησε για τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Άρη και για το αν οι «κίτρινοι» είναι το φαβορί.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το πώς ετοιμάζονται στο Κοκκινόχωμα ενόψει του αγώνα με τον Άρη: «Όπως για όλες τις ομάδες, έτσι και για τη δική μου, είναι ιστορικό γεγονός να παίζουμε με τον Άρη και είναι λυπηρό μια τέτοια ομάδα να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. Για εμάς, όμως, είναι ένα παιχνίδι στη προσπάθεια μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα αγωνιστούμε με αγωνιστικό σεβασμό στον Άρη, αλλά και εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς».

Για το πώς «βλέπει» τον Άρη από πέρσι μέχρι φέτος: «Όλοι οι παίκτες που ήταν στον Άρη και πέρσι και φέτος είναι παίκτες με εμπειρία και μεγαλύτερων κατηγοριών και αυτό κάνει τη διαφορά. Φέτος ο Άρης είναι 1-2 σκαλιά πάνω από πέρσι, έχει παίκτες και με ευρωπαϊκές διακρίσεις. Αυτό κάνει μεγάλη διαφορά και κάνει πιο δυνατή την ομάδα».

Για το αν υποστηρίζει τον όρο του φαβορί ο Άρης: «Οι μεταγραφικές κινήσεις έδειξαν πως ο Άρης θα πρωταγωνιστούσε και δύσκολα θα μπορούσε ν΄ ακολουθήσει κάποια ομάδα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όχι μόνο για τη Γ’ αλλά και τη Β’ Εθνική».

Για τον Τάτο και τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη: «Σε όλες τις γραμμές ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά την διαφορά την κάνει ο Τάτος. Σε όλα τα χρόνια της Γ’ Εθνικής δεν υπήρχε τέτοιος παίκτης που έχει και πολλές εμπειρίες, ακόμα και από την Εθνική ομάδα. Ήταν απορία όλων πώς ήρθε στον Άρη φέτος»

Για τους στόχους του Βυζαντίου: «Στόχος της ομάδας μας ήταν να πρωταγωνιστήσει αλλά η παρουσία του Άρη μας χάλασε τα σχέδια. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, γιατί πέφτουν και πολλές ομάδες και έχει και καλές ομάδες, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

To Top