Δυνατή φωνή, μάχη στην πρώτη γραμμή

Μεγάλης σημασίας πρέπει να θεωρηθεί η εκλογή του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη ως εκπροσώπου της Σούπερ λίγκας στην ΕΠΟ. Μια εκλογή που συνοδεύτηκε ουσιαστικά από τη συνολική στήριξη των ΠΑΕ που μετέχουν στην ελληνική λίγκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Θανάσης Αθανασιάδης συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (12) στην σχετική (μαζί του, εξελέγησαν ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, και του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης) την ώρα που ο… προβεβλημένος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης έμεινε εκτός με μόλις 4 ψήφους.
Η εκλογή του προέδρου του Άρη θα δώσει την ευκαιρία στον Άρη να δηλώσει παρών στις διαδικασίες και να έχει πιο δυνατή φωνή στα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μια εποχή, όπου οι θεσμοί και η αξιοπιστία τους κλονίζονται από κάθε πλευρά.

Είναι χαρακτηριστικής σημειολογίας οι ευχές της Λέσχης Φίλων Άρη, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Η εκλογή του αυτή, η οποία επετεύχθη με τη σχεδόν καθολική εμπιστοσύνη των ομάδων της Superleague, πέρα από την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ευχόμαστε να σηματοδοτεί και την αποδοχή των ασυμβίβαστων αρχών που ο ΑΡΗΣ πρεσβεύει και διαχρονικά υπηρετεί». 

Οι κίτρινοι από την πρώτη στιγμή έχουν ξεκαθαρίσει ότι πρεσβεύουν τη διαφάνεια και το καθαρό ποδόσφαιρο, μακριά από τα κέντρα των αποφάσεων και τους σκοτεινούς διαδρόμους και με αυτό το σκεπτικό η συμμετοχή τους με εκφραστή τον ίδιο πρόεδρο στο συμβούλιο της ΕΠΟ θα δώσει την ευκαιρία για ανάλογες «μάχες» στην πρώτη γραμμή…

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αθανασιάδης συγκέντρωσε 12 ψήφους στην σχετική ψηφοφορία των ΠΑΕ του συνεταιρισμού, στην οποία ψήφισαν 13 ομάδες από τις 14 που είχαν δικαίωμα. Επιπλέον, εκλέχθηκαν ο κ. Μώραλης με 10 ψήφους και ο κ. Χριστοβασίλης με 9, ενώ θέση εκπροσώπου της Λίγκας στο δ.σ. της ΕΠΟ θα έχει αυτοδικαίως και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Απόστολος Παπουτσάκης.

 

To Top