Δυνατός άσος η Χερέθ

«Φτωχό» και σήμερα το κουπόνι μας σε σχέση με τις περισσότερες Κυριακές του χρόνου όμως από και έτσι προκύπτουν κάποια παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Η πρόταση της ημέρας έρχεται από τη Β’ Ισπανίας και είναι ο Άσσος της Χερέθ με αντίπαλο την Ουέσκα σε απόδοση 2.05 στην Mybet. Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι απο τη Β’ Ισπανίας βρίσκεται στα «Μονά» και είναι ο Άσσος της Μούρθια με αντίπαλο τη Χέρκουλες σε απόδοση 2.10. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη λέξη «νίκη» εδώ και πέντε ματς και έχουν υποχωρήσει στη 15η θέση με 23 βαθμούς. Σήμερα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη μπροστά στο κοινό τους, απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπορεί να… σταυρώσει νίκη και ειδικά εκτός έδρας δεν παρουσιάζεται καθόλου δυνατή με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον… πάτο της βαθμολογίας. Τέλος στα «Μονά» βρίσκουμε και το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Ομόνοιας με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας σε απόδοση 2.06. Η Ομόνοια θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα κόντρα σε μία ομάδα που είναι πάνω κάτω στα μέτρα της. Προβλέπουμε ένα ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν τελικά να παίρνουν το «τρίποντο».

Στις «Μπόμπες» προβλέπουμε «έκπληξη» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Πανιώνιο να πληρώνει καλά στο «Διπλό» Draw No Bet (2.75). Ο Άρης όχι μόνο δεν ενισχύθηκε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά αποδυναμώθηκε κιόλας διώχνοντας αρκετούς παίκτες σε μία προσπάθεια «εκκαθάρισης» του ρόστερ. Ο Πανιώνιος απο την άλλη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις, ξέροντας πως ο αντίπαλό του θα είναι αυτός που θα «καίγεται» για το τρίποντο. Τέλος μετά τις δύο «δυνατές» Μπόμπες που πιάσαμε χθες στην Πορτογαλία (Ολανένσε απόδοση 2.10 και Πάκος Φερέιρας απόδοση 2.14) σήμερα προβλέπουμε «Διπλό» Draw No Bet της Μπέιρα Μαρ με αντίπαλο την Μαρίτιμο σε απόδοση 2.89.

Στο «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 3 σημεία σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 14€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Αναλυτικά οι προτάσεις:

Θέλτα – Βαγιαδολίδ 1 (1.85)

Ουντινέζε – Ίντερ 1 DNB (1.96)

Γουαδαλαχάρα Τσίβας – Τολούκα 2 DNB (1.95)

Στην κατηγορία «EU Basket» έχουμε ξεχωρίσει 4 αγώνες με τον tipster μας να προτείνει ως δυνατό σημείο το -6 του ΑΓΟ Ρεθύμνου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (1.85). Δείτε όλες τις προτάσεις στην κατηγορία EU Basket εδώ.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

To Top