Χωρίς κατηγορία

Δυνατό ποντάρισμα στον «Άσο» της Ιντερνασιονάλ και στο Χ2 της Γκέλφε‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ακόμα μία επιτυχημένη μέρα στην κατηγορία «Μπόμπες» με 5/8 σημεία να περνάνε. Η επιτυχία μεγαλώνει αν αναλογιστεί κανείς πως τόσο η 50άρα «Μπόμπα» στο 1Χ της Νυρεμβέργης, όσο και η 40άρα στο Χ2 της Μιάλμπι μας διακαίωσαν και πληρωσαν 2.38 και 2.88 απόδοση αντίστοιχα. Σήμερα συνεχίζουμε με πολλές προτάσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το Χ2 της Γκέλφε με αντίπαλο την Νόρτσεπινγκ σε απόδοση 1.96 στην Pinnacle. Με 40 ευρώ ποντάρισμα βρίσκουμε το Χ2 της Ζυρίχης μέσα στη Βασιλεία που πληρώνει 2.45 στην NordicBet, όπως και το Χ2 της Τζένοα μέσα στην έδρα της Κατάνια σε απόδοση 2.05 στην Pinnacle. Εξίσου «δυνατό» είναι και το Χ2 της Έσμπιεργκ με αντίπαλο την Μίντιλαντ για το πρωτάθλημα της Δανίας που προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στην Expekt, αλλά και το Χ2 της Άλκμααρ επί της PSV σε απόδοση 2.75 στην Bet365.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά και τις 9 προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες»

 

Στα «Μονά» τώρα πάμε σήμερα με 4 σημεία και πίστη για να ανατρέψουμε το αρνητικό μας σερί και να εκτοξεύσουμε και πάλι το ταμείο μας. Το σημείο της ημέρα έρχεται από τη Βραζιλία και είναι ο «Άσσος» της Ιντερνασιονάλ επί της Φλαμένγκο σε απόδοση 1.75 στην Expekt. Mε 40 ευρώ ποντάρισμα επιλέξαμε για εσάς απο δεκάδες παιχνίδια τον «Άσσο» του «φορτσάτου» Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο την Κέκρυρα που πληρώνει στην Expekt 1.65 και τον «Άσσο» της Αθλέτικ Μπιλμπάο με αντίπαλο τη Βαγιαδολίδ στο 2.15 στην Pinnacle.

 

Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μονά»

 

Στο «Σύστημα» σήμερα έχουμε επιλέξει για εσάς έξι αγώνες σε σύστημα 3-6 (21 στήλες x 4 ευρώ) με συνολικό ποντάρισμα 84 ευρώ σε αποδόσεις της BetVictor.

 

Ρέγκενσμπουργκ – Μπόχουμ 2 DNB (2.07)

Μαρσέιγ – Ρεν Χ (3.20)

Μαρίενχαμ – Κουόπιο Χ (3.25)

Βίκινγκ – Τρόμσο 1 (1.97)

Ίντερ – Ρόμα Χ (3.60)

Σαμπντόρια – Σιένα Χ (3.40)

 

Η Formula 1 επιστρέφει σήμερα και το Betarades.com πιστό στην παράδοση που έχει χτίσει και σε αυτό το σπορ είναι «παρών» με 5 προτάσεις σε υψηλές αποδόσεις.

 

Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Formula 1» και διαβάστε την ανάλυση του tipster μας.

 

Στο «Τένις» τα… ταμεία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό όσο το US Open εξελίσεται και οδεύει προς το κρίσιμο στάδιο των ντέρμπι. Σήμερα με 50 ευρώ ποντάρισμα στηρίζουμε τον Βαβρίνκα κόντρα στον Ντολγκοπόλοφ με τη νίκη του Ελβετού να πληρώνει 1.80 στην NordicBet

 

Δείτε εδώ τις σημερινές μας προτάσεις στην κατηγορία «Tenis» και διαβάστε την ανάλυση

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, Τένις και Formula 1, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top