Δυνατό Σ/Κ με ευκαιρίες και παγίδες

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα με αρκετές επιλογές που κρύβουν ευκαιρίες αλλά και εκπλήξεις και απαιτούν την προσοχή των παικτών, είναι η σημερινή.

Στο μενού μας για σήμερα, και ξεκινώντας από τα “Μονά”, επιλέξαμε από την Championship Αγγλίας το διπλό με draw no bet(στην ισοπαλία μας επιστρέφεται το ποντάριμα) της Νότιγχαμ Φόρεστ στο 1.91 στην William Hill και από την Βραζιλία τον άσσο της Σάντος κόντρα στην Πορτουγκέσα στο 2.27(μεγάλη διαφορά από τον εγχώριο book) στην betvictor.

Στις πιθανές εκπλήξεις για σήμερα έχουμε κρατήσει συνολικά επτά σημεία. Αυτά με τα μεγαλύτερα πονταρίσματα είναι το Χ2 της Λίβινγκστον μέσα στην έδρας της Ντανφέρμλιν για την 1η Σκωτίας που πληρώνει 2.10 στην Bwin, το Χ2 της Τουν που φιλοξενείται μέσα στην Σιόν για την 1η κατηγορία της Ελβετίας σε απόδοση 2.70 και η Λέουβεν κόντρα στην Λόκερεν, από το Βέλγιο, με το Χ2 να μας επιστρέφει 2.1 φορές τα χρήματα μας. Για να δείτε όλες τις επιλογές μας επισκεφθείτε τη στήλη ΜΠΟΜΠΕΣ.

Ως προτεινόμενο σύστήμα για σήμερα, στην Bet365, έχουμε κρατήσει τις εξής ομάδες:

Πάντοβα – Ρετζίνα 2 DNB (3.00)

Τορκί – Μπάρτον 2 DNB (2.63)

Νταντί – Χαρτς 2 DNB (2.67)

Iστ Στέρλινγκ – Κλάιντ 1 DNB (2.67)

Για τους λάτρεις των ισοπαλιών, έχουμε επιλέξει ένα ακόμα σύστημα, το δεύτερο για σήμερα με 5 ισοπαλίες, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top