ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυνατό φιλικό για τον Άρη κόντρα στη Σάλκε επί αυστριακού εδάφους (PRESSARIS LIVE – 14.00)

Το πρώτο του δυνατό φιλικό στην περίοδο της προετοιμασίας δίνει σήμερα ο Άρης που αντιμετωπίζει επί αυστριακού εδάφους τη Σάλκε.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή βρίσκεται από χθες στην περιοχή του Ίνσμπρουκ και συγκεκριμένα στο Φούλπμες. Το φιλικό θα διεξαχθεί «Sportplatz Kematen» και θα ξεκινήσει στις 14:00 (ώρα Ελλάδας), θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD και την υπηρεσία Nova Go.

Μετά τα παιχνίδια με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (4-0) και τον Πανσερραϊκό (1-0) ο Άρης δίνει το πιο δυνατό του φιλικό απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές και ισχυρές διαχρονικά ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος.

Στην αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι δεν βρίσκεται ο Μάνος, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω μικροενοχλήσεων στο πόδι, όπως επίσης και οι νεαροί Χατζηπιρπιρίδης, Τσαγκαλίδης, Μπακούτσης, Ράντος και Κυριαζής.

Η χθεσινή προπόνηση του Άρη στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, κάτι που σημαίνει πως και οι Ντάτκοβιτς-Ματίγια που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, τέθηκαν στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ.

To Top