Δυο βίντεο αφιερωμένα στον… ευαίσθητο Κάκο! Τότε τι έλεγε ο κανονισμός; (videos)

Ο Τάσος Κάκος προσπάθησε να «κρυφτεί» πίσω από τον κανονισμό για την απίστευτη… αστοχία του, να δείξει κόκκινη κάρτα στον Νταβίντ Αγκάνθο, γιατί σήκωσε… πέντε πόντους πάνω από το επιτρεπτό τη φανέλα του!

Πόση υποκρισία; Ειδικά από έναν διαιτητή που επικαλέστηκε στην τηλεοπτική συνέντευξή του πάνω από δέκα φορές τον νόμο και την τήρησή του. Ξεχνώντας ότι υπάρχει το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.

Οπότε, μπορούμε να… αφιερώσουμε δυο βίντεο στον ευαίσθητο Κερκυραίο διαιτητή.

Το ένα από τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Ο Κάκος, διαιτητής του αγώνα, έληξε το παιχνίδι επτά (7) ολόκληρα λεπτά πριν από το κανονικό, γιατί ξέσπασαν μεγάλα επεισόδια. Τότε δεν υπήρχε το γράμμα του νόμου;

Το δεύτερο βίντεο είναι από παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης. Ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει τάκλιν από πίσω στον Χαβίτο. Κόκκινη μαρς. Ο Κάκος μπροστά., αλλά δεν δίνει τίποτα. Προφανώς δεν είχε… διαβάσει καλά τους κανονισμούς.

Φυσικά, αν ψάξουμε θα βρούμε κι άλλα βίντεο, κι άλλες σχετικές ιστορίες. Θα της δημοσιεύουμε για να περνάει την ώρα του, ο «κορυφαίος Έλληνας διαιτητής», τις μέρες της τιμωρίας και της αυτοκριτικής του.


To Top