ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δυο εκτός έδρας ματς σε μια βδομάδα κόντρα στον Λεβαδειακό για πρωτάθλημα και κύπελλο

Το χθεσινό παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» όχι μόνο σήμανε την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League, αλλά ήταν και το τελευταίο της κατηγορίας πριν τη διακοπή λόγω Μουντιάλ.

Με το 2-1 του ΟΦΗ κόντρα στον Λεβαδειακό έπεσε χθες η αυλαία του πρώτου γύρου της Super League και πλέον μπήκαμε σε… mood Μουντιάλ.

Η κατηγορία, όπως και τα περισσότερα πρωταθλήματα της υφηλίου, θα διακοπεί λόγω της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στο Κατάρ και η επιστροφή στη δράση έχει οριστεί για τα τέλη Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα για τις 21 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη (πάντως ενδέχεται να γίνει κάποιο ματς την Τρίτη, 20 του μηνός).

Τότε θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, ενώ μέχρι εκείνη την ημερομηνία η εγχώρια κίνηση θα αφορά αποκλειστικά τη Super League 2 και τις άλλες «μικρές» κατηγορίες, ενώ στις 15 και 16 του επόμενου μήνα θα έχουμε τα πρώτα ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει για τον Άρη ότι θα δώσει μέσα σε μια βδομάδα δυο αγώνες με τον Λεβαδειακό για κύπελλο και πρωτάθλημα, στο γήπεδο της Λιβαδειάς!

Πριν το νέο έτος θα έχουμε ακόμη μία αγωνιστική ημέρα (μεσοβδόμαδα, μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) και από τις 4 Ιανουαρίου 2023 θα αρχίσουν τα σερί παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή αφού τον Γενάρη θα έχουμε τόσο τις ρεβάνς των «16 » του Κυπέλλου, όσο και τα δύο ματς για τους «8».

To Top