Δυο επιστολές-φωνές αγωνίας από Έδεσσα και Βασιλικά!

Δυο ακόμη επιστολές έφτασαν στο PRESSARIS από Έδεσσα και Βασιλικά.

Αναλυτικά:

1. Από τον Γιώργο Σαράφη από την Έδεσσα:

“Οταν είμαστε βαριά πληγωμενοι απο κατι άδικο, που επανειλημμενα μας χτυπα,όπως εμας τους γνήσιους και

ειλικρινείς φιλάθλους του ΑΡΗ,είναι φυσικό να χάνουμε,κάποια στιγμη, τη λεκτική συνοχή μας και  να μην καταλαβαίνουμε κ οταν μας λενε οι αλλοι την αληθεια.
Οταν λενε και ”η παναγια εβαλε το χερι της”,ειναι υπερ του ΑΡΗ,δηλαδη ομολογουν-μπορει κ να μην το καταλαβαινουν – την καταφορη αδΙκια που υπεστη ο ΑΡΗΣ,δηλαδη,χωρις τον εποπτη κ διαιτητη,δεν θα κέρδιζε το χωριό[κατευθυνόμενο Πειραια]  Πλατανιάς.
Εσεις ομως όλα τα ξερετε κ αν ολος ο κοσμος πει τα ιδια με μενα, εσεις θα επιμενετε στα δικα σας,γιάυτο ειμαστε εδω που ειμαστε,γιατι
ο καθενας θεωρει εαυτον σοφο και εκμηδενίζει την προσωπικοτητα του αλλου με την αδιαφορία του.Ετσι δεν θα παμε ποτέ μπροστα,αν δεν ενωσουμε τις δυναμεις και δεν ξεπεράσουμε τις αντιθέσεις μας,που ειναι φυσικό να υπαρχουν,για να φανούν οι δόκιμοι…”.
2. Από τον Μίλτο Κώτσια από τα Βασιλικά:

“Καλησπερα σας, ειμαι κι εγω ενας απο αυτους που πονανε.Στελνω αυτο το μηνυμα,οπως αρκετοι,μετα την αγανακτηση μου κι εγω απο αυτη την <<ξεφτιλα>> οπως εξελιχθηκε.Η ομαδα μας παρ’οτι βρισκεται σε δυσκολη θεση καποιοι δεν την σεβονται!

Εμεις πρεπει να κανουμε το καθηκον μας! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΗΣ!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΜΕ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΧΗΤΕΣ!

Ποσο να αντεξει ενας ΑΡΕΙΑΝΟΣ?ΠΟΣΟ?μακαρι ο Θεος να βαλει το χερι του

μανταλε αντε και…

με πολυ αγαπη ΜΙΛΤΟΣ απο βασιλικα”

To Top