Δυο ισοπαλίες (1-1) και ανοιχτοί λογαριασμοί

Ο Ντιέγκο Κόστα μπορεί να τραυματίστηκε και να αποχώρησε νωρίς, ωστόσο η Ατλέτικο είχε έναν εξαιρετικό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια και με το γκολ του Ντιέγκο απέσπασε χρυσή ισοπαλία από την Μπαρτσελόνα στον Καμπ Νου με 1-1 και πλέον είναι όλα ανοιχτά στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Οι Μπλαουγκράνα ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ωστόσο παρόλο που ισοφάρισαν με τον Νεϊμάρ στο 71ο λεπτό, τελικά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή εξαιτίας του φοβερού Κουρτουά που τελείωσε την αναμέτρηση με 8 καίριες επεμβάσεις.

Το σκορ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει ο Ντιέγκο στο 56′ με κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πίντο, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να είναι ανήμπορος να αποσοβήσει το γκολ.

MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΜΠΑΓΕΡΝ 1-1

Ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Μονάχου άφησαν η Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν μετά το 1-1 του «Ολντ Τράφορντ», όπου οι δυο ομάδες έδειξαν να είναι στο ίδιο level με τους Βαυαρούς να μην έχουν συν τοις άλλοις τους Μαρτίνεθ και Σβάινσταϊγκερ.

ΣΚΟΡΕΡ: 58′ Βίντιτς – 67′ Σβάινσταϊγκερ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Καρμπάγιο (Ισπανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 15′ Βαλέντσια – 89′ Χάβι Μαρτίνεθ

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 90+’ Σβάινσταϊγκερ (2η κίτρινη)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Δε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπίτνερ (74′ Γιανγκ), Βαλέντσια, Κάρικ, Φελαϊνί, Γκιγκς (46′ Καγκάβα), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (85′ Τσιτσαρίτο).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ριμπερί, Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Μίλερ (63′ Μάντζουκιτς), Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόοζ (74′ Γκέτσε).

To Top