«Δυο κίτρινες δεν είναι κόκκινη» σύμφωνα με τον Κουκουλάκη! (video)

Ας ελπίσουμε να μην είναι κακός οιωνός… Ο Μιχάλης Κουκουλάκης, που σφυρίζει το ματς του Άρη με τον Παναιτωλικό, σφύριξε χθες το βράδυ τον αγώνα της Ουντινέζε με τη Σέλτικ, έκανε πολλά λάθη και για τις δυο ομάδες, αλλά το ένα ήταν κραυγαλέο και μάλιστα διπλό!

Το πιο σοβαρό λάθος στο οποίο υπέπεσε ο Κρητικός ρέφερι στον αγώνα της Ουντινέζε με τη Σέλτικ (1-1) για το Europa League  ήταν διπλό! Συγκεκριμένα  έδειξε δύο κίτρινες κάρτες στον Τσα Ντου Ρι της Σέλτικ και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα (62’ και 77’). Ποτέ, όμως δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα! Βέβαια, είχε προηγηθεί ένα άλλο κραυγαλέο λάθος, γιατί ο Κουκουλάκης έδειξε κίτρινη στον Ντου Ρι (Νο11), αλλά έπρεπε να δείξει κανονικά την πρώτη κάρτα στο (Νο 8) τον Σκότι Μπράουν της Σέλτικ, για σκληρό φάουλ στο οποίο υπέπεσε!

Μοιραία προσπαθούσαν οι παίκτες της Σέλτικ να καταλάβουν τι έγινε και ποιος τιμωρήθηκε. Γεγονός που σχολίαστηκε από όλους και ειδικά από τους σπορτκάστερ του αγώνα, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από την περιγραφή.

Προφανώς εφάρμοσε την ελληνική… πατέντα, “διορθώνοντας” το ένα λάθος με άλλο λάθος!

Απίστευτο διπλό λάθος από έναν… διεθνή διαιτητή, τον ίδιο που «δεν είδε» τρία πέναλτι (!) υπέρ του Άρη, πριν από δυο χρόνια στο παιχνίδι με την Καβάλα (0-0).

 
Δείτε εδώ την απίστευτη… γκέλα του Κουκουλάκη

 

{youtube}LP5njIQjKJc|600|450|1{/youtube}

 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top