ΑΠΟΨΕΙΣ

Δυο ματς στα “κόκκινα” μέσα σε 48 ώρες! Ο Άρης έβαλε εν… γνώσει του την κούραση στη ζωή του

Ο παράγοντας κούραση έχει μπει πλέον στην εξίσωση για τον Άρη, όπως αναμενόταν με τη διπλή αγωνιστική υποχρέωση, ανά βδομάδα και καλείται να τη διαχειριστεί.

Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν δύο απαιτητικά παιχνίδια σε διάστημα 48 ωρών κόντρα σε Ολυμπιακό και Λιετκαμπέλις, ενώ υπήρξε και η καταπόνηση του ταξιδιού προς και από τη Λιθουανία.

Είναι μια επιλογή που έβαλε φέτος στη… ζωή του ο Άρης. Επέλεξε να ανέβει “πίστα”, να παίξει σε μια ανταγωνιστική ευρωπαϊκή διοργάνωση, προσελκύοντας καλύτερους παίκτες, δόξα, αλλά και χορηγούς, όμως καλείται να βαδίσει με αυτήν την πραγματικότητα.

Στη δεδομένη κούραση προστέθηκε και ο τραυματισμός του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς και φυσικά υπάρχει και η δεδομένη απουσία δεύτερου σέντερ, λόγω της απώλειας του Μάνι Μπέιτς, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ και δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Αν και βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Γιάννης Καστρίτης θα πρέπει να κάνει διαχείριση της κατάστασης, καθώς ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Απόλλωνα Πατρών και φυσικά το ταξίδι της μετάβασης και της επιστροφής από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες την Κυριακή (15/10), αφού τη Δευτέρα (16/10) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (18/10) με την Τουρκ Τέλεκομ.

Το θετικό είναι ότι ακολουθεί το ματς με την Καρδίτσα στο “Nick Galis Hall”, για την 3η αγωνιστική της Basket League, συνεπώς η ομάδα θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

To Top