Δυο νέα «όχι» καθυστέρησαν τις εξελίξεις για το Πρωτοδικείο

Στην προσπάθειά τους να στελεχώσουν μια διοίκηση Πρωτοδικείου, οι άνθρωποι της Κοινωνίας Μελών έκαναν αρκετές επαφές. 

Από αυτές προέκυψαν δυο νέα «όχι», μετά τις γνωστές αρνητικές τοποθετήσεις των Λαμπριάκου Στεφανίδη, γεγονός που καθυστέρησε τις εξελίξεις.

«Επαφές έγιναν λοιπόν με τον Γιώργο Βασβάνη, μέλος του ΑΣ επί σειρά ετών και μεγάλη προσφορά στον σύλλογο, ενώ μέχρι πέρυσι ήταν ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου το οποίο κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο. Φέτος αποφασίστηκε η ενασχόληση του με τις Ακαδημίες της ομάδας του Άρη και λόγω της αγάπης του για τον σύλλογο κρίθηκε μία από τις… καλές λύσεις για την διοίκηση Πρωτοδικείου. Αλλά η απάντηση ήταν αρνητική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Metrosport», ενώ σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ υπογραμμίζει:

«Για τον ίδιο λόγο απάντησε αρνητικά στην πρόταση συμμετοχής που δέχθηκε και ο Ευάγγελος Βουτσάς, ο οποίος κατέχει εταιρεία τροφίμων και υπήρχε επί σειρά ετών χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, έχοντας βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Εφόσον ένας από τους δύο απαντούσε θετικά, τότε ουσιαστικά θα είχε «κλειδώσει» το σχήμα για την επικείμενη διοίκηση Πρωτοδικείου μιας και «σίγουρος» θεωρείται ο Αλέκος Κατσιαούνης ενώ θετικοί εμφανίζονται οι κ.κ. Γιάννης Ψηφίδης και Κώστας Τικμπασάνογλου για να βοηθήσουν την ομάδα ως μέλη της νέας διοίκησης. Σε αυτούς που θα πρέπει να προστεθεί και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα είναι ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος».

To Top