Δυο νέες επιστολές! “Υποχρέωση της Πολιτείας” και “ο Άρης να μείνει ζωντανός”

Δυο ακόμη επιστολές έφτασαν στο PRESSARIS (τα στοιχεία υπάρχουν στη διάθεση του σάιτ), μετά και τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις.

Μπορείτε να στείλετε τη δική σας άποψη στο [email protected] για να δημοσιευτεί εφόσον δεν είναι υβριστικού περιεχομένου και υπάρχουν τα στοιχεία του αποστολέα.

Αναλυτικά οι δυο επιστολές

«Υποχρέωση» της Πολιτείας

Θα ηθελα να σας τονισω πρωτα οτι ζω σε μια κωμοπολη, οπου σχεδον ολοι ειναι γαυροι.

Ειμαι ο μονος Αρειανος και προσπαθω να κανω και τον γιο μου Αριανο λεγοντας του οτι αν γινει αλλη ομαδα (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Π.Ο.Κ) θα τον διωξω απ’το σπιτι!

Εγινα ΑΡΗΣ γιατι ειναι ο συλλογος, που σε οποιοδηποτε αθλημα, ΕΣΠΑΣΕ το κατεστημενο των Αθηνων!

Εναι ο μονος συλλογος που ενωσε ολους τους Ελληνες! Ειναι αδικο αυτος ο συλλογος να μην μπορει να δημιουργησει νεους φιλαθλους (τα τελευταια χρονια).

Δεν ειναι σωστο ο ΤΡΙΤΟΣ συλογος σε τιτλους (στα ομαδικα αθληματα) να χαροπαλευει ποδοσφαιρικα στην Β’ η στην Γ ΕΘΝΙΚΗ! Θεωρω οτι η Πολιτεια ειναι υπευθυνη για τα δεινα του συλλογου μας, ας λυσει λοιπον το προβλημα, οχι χαριζοντας τα χρεη στον ΑΡΗ μας, αλλα να τα μεταφερει σε αυτους που ειχαν τον ΑΡΗ οχημα τα τελευταια  χρονια! Ειναι ιστορικη ευκαιρια για την Πολιτεια να δειξει οτι κατι αλλαζει στην ΕΛΛΑΔΑ, εστω και αργα!

Υ/Γ     Την Δευτερα κυριοι δικαστες δωστε την ομαδα στον ΛΑΟ της…     ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, Είμαι 37 χρόνων απο Αταλαντη Φθιωτιδας!

Κ.Ι.

 

Να μείνει ζωντανός ο Άρης

Λοιπόν αδέρφια στέλνω αυτό το μήνυμα αν μπορείτε ανεβάστε το στο pressaris!

Είμαι 16 είμαι καψούρης με τον Άρη έχω κάνει τα πάντα για αυτόν δεν έχω παρέα δεν έχω γκομενα έχω μείνει αρκετές φορές σε τάξεις στο σχολείο και φταίει ο ΑΡΗΣ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ

Δεν υπάρχει αύριο αδέρφια δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας σοβαρός παράγοντας να μας αναστήσει

Βλέπω να θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο της ΑΕΚ Δλδ να μας ρίξουν γ εθνική για να μας φύγουν τα χρεη

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην γ εθνική με την εκκαθάριση με, με, με, όμως τα κατάφερε χαρη του Μελισσανίδη

Εμείς με ποιον θα πάμε γ/β εθνική ? με τον Σκορδα? η μήπως με τον Γαλανο που έχει πολυτελή αυτοκίνητα 100.000€ το καθένα δεν πα να τα πουλήσει να μας βοηθήσει

Πρέπει να κάνουμε κάτι αδέρφια ο Άρης πρέπει να κρατηθεί ζωντανός

-Άρης θρησκεία φαμίλια SUPER-3-

Κ.Φ.

To Top