Δυο σκάουτερ της Έβερτον (ξανά)είδαν Κατίδη!

Υπό το βλέμμα δύο σκάουτερ της Έβερτον αγωνίστηκε ο Γιώργος Κατίδης στην νικηφόρο πρεμιέρα της Εθνικής Νέων στο Μπάλερουπ της Δανίας για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Δύο σκάουτερ της Έβερτον παρακολούθησαν τον Γιώργο Κατίδη αγωνιζόμενο στην νικηφόρο πρεμιέρα της Εθνικής Νέων με 3-0 επί της Τουρκίας χθες στο Μπάλερουπ της Δανίας για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπως αναφέρει το sport24 πληροφορία που δεν διαψεύστηκε. Το αντίθετο, μάλιστα…

Μία παρουσία που μόνο τυχαία δεν ήταν για τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή του Άρη και επιβεβαίωσε ότι το ενδιαφέρον που είχε υπάρξει προ μηνών συνεχίζει να υφίσταται.

Ο Κατίδης ήταν από τους κορυφαίους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο 3-0 επί της Τουρκίας αγωνιζόμενος ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 81΄.

Το γεγονός εξάλλου ότι οι δύο σκάουτερ της Έβερτον, ένας Άγγλος και ένας Δανός υπεύθυνος για τις χώρες της Σκανδιναβίας, έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνισή του 19χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή του Άρη δεν το έκρυψαν μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Όχι απευθείας αλλά σε τετ α τετ που είχανε με τον εκπρόσωπό του Θεόφιλο Καρασαββίδη και προτίθενται να τον παρακολουθήσουνε σίγουρα και στο αυριανό δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής μας τη φορά αυτή με αντίπαλο την Κύπρο (25/05, 16:00), καταλήγει το δημοσίευμα.

To Top