Δυο χρυσά κι ένα αργυρό για τους πυγμάχους του Άρη!

Με επιτυχία τέλειωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα το τμήμα πυγμαχίας του Άρη , αφού επέστρεψαν από το 3ο  διεθνές tiger boxing cup με δυο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα: “Το συγκεκριμένο διεθνές τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων στις 5 και 6 Ιούλιου. Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με ένα αθλητή και δυο αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος , όπως και με δυο αθλητές της παιδικής ακαδημίας.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Κωνσταντινούδης Γεώργιος στην κατηγορία των παμπαίδων στα 46 κιλά και η Κυρίτση Ευρυδίκη στην κατηγορία γυναικών στα 64 κιλά, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Οβσεπιαν Ελένη στην κατηγορία των γυναικών στα 69 κιλά.

Στους αγώνες επίδειξης παιδικών ακαδημιών συμμετείχαν ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 32 κιλά και ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος στα 22 κιλά , όπου πραγματοποίησαν μια καταπληκτική εμφάνιση , αποκόμισαν εμπειρίες και απέδειξαν το υψηλό επίπεδο που βρίσκετε η παιδική ακαδημία του ΑΡΗ”.

To Top