Δυσαρέσκεια Γαλανού για Καλαϊτζίδη και… βολές για την μεταγραφική στασιμότητα!

Η ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι δεδομένη. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε στο μεταγραφικό κομμάτι ο 57χρονος προπονητής, στον οποίο “χρεώνει” την μεταγραφική στασιμότητα, από τη στιγμή που είχε το “πράσινο φως” από τη διοίκηση.

“Πάνω από πέντε φορές του είπα να προχωρήσουμε στην απόκτηση ποδοσφαιριστών και δεν κατέληγε σε κανέναν. Δεκάδες παίκτες είδαμε, μιλήσαμε με πόσους, αλλά με κανέναν δεν προχωρούσε, ενώ η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το ξεκαθαρίσαμε αυτό” τόνισε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS ο Γαλανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη δυσαρέσκεια του αυτή έκανε γνωστή πριν από λίγο και στον 57χρονο προπονητή, σε επικοινωνία που είχε μαζί του, ρίχνοντας βολές τόσο για την αναβλητικότητα στην πραγματοποίηση μεταγραφών, όσο και το γεγονός ότι μπήκε σε “διοικητικά χωράφια” μιλώντας στις συζητήσεις για ποσά και χρήματα που θα έδινε η διοίκηση! Παράλληλα, άφησε αιχμές γιατί πολλοί παίκτες ενώ ήταν θετικοί σε πρώτη φάση, μετά από συναντήσεις τους με τον Καλαϊτζίδη, απαντούσαν αρνητικά!

“Εάν κάνατε σωστά τη δουλειά σας στις μεταγραφές, δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθούμε η διοίκηση” ήταν μερικά από τα όσα διεμήνυσε ο Γαλανός στον Καλαϊτζίδη.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top