Δυσαρέσκεια στην… πρώην διοικούσα για τις δηλώσεις

Παρά τις δηλώσεις που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από τα χείλη στελεχών της ΚΜΑ και παρά την παρουσία χθες των Κατσιαούνη, Στεφανίδη στην ΠΑΕ, τα μέλη της διοικούσας είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά την παραίτησή τους. Εμμένουν σε αυτήν.

Όπως επισήμανε από το PRESSARIS η κατάσταση παραμένει μετέωρη, μετά την εμπλοκή και το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και παρά την προσπάθεια να θεωρηθεί ότι βρέθηκε «λύση».

Η διοικούσα παραιτήθηκε, διοίκηση Πρωτοδικείου δεν συγκροτήθηκε αφού δεν βρέθηκαν τα άτομα για να την απαρτίσουν και επί 48 ώρες όσες προσπάθειες έγιναν έπεσαν στο κενό. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Η κατάσταση και σήμερα παραμένει μετέωρη παρά το… μπαράζ δηλώσεων που έγινε. Με τα… λόγια, όμως, δεν μπορεί να γίνει τίποτα, ούτε να στελεχωθεί διοίκηση.

Κατσιαούνης και Στεφανίδης μπορεί να βρέθηκαν την Πέμπτη στην ΠΑΕ για να διεκπεραιώσουν κάποιες υποθέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συνεχίζουν. Το αντίθετο, μάλιστα.

Οι πληροφορίες ταναφέρουν ότι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι μετά τις σημερινές δηλώσεις στελεχών της ΚΜΑ, όπως και ο Λαμπριάκος, ο οποίος επέστρεψε σήμερα από την περιφέρεια όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους και είχε συζήτηση με τους μέχρι χθες συνεργάτες του.

 

To Top