Δυσαρεστημένη η διοικούσα: “Μας άδειασαν, αποχωρούμε…”!

Ακόμη ένας κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των εξελίξεων της ΠΑΕ Άρης. Ή για να ακριβολογούμε: ένας βασικός κρίκος φαίνεται πώς όχι απλά ράγισε, αλλά έσπασε ανάμεσα στη διοικούσα επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ, προκαλώντας ραγδαίες εξελίξεις.

Όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η ΚΜΑ έκανε σήμερα άμεση παρέμβαση στο έργο της διοικούσας, ζήτησε να σταματήσουν οι ενέργειες για την αλλαγή προπονητή, ρίχνοντας στο τραπέζι των εξελίξεων την εξής θέση: «Ή μπαίνετε εδώ και τώρα σε διοίκηση Πρωτοδικείου ή βάζουμε άλλους παράγοντες».

Η κίνηση αυτή (και ενώ αναμενόταν μέχρι τώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα από την ΚΜΑ) δυσαρέστησε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, τα οποία θεώρησαν ότι πρόκειται για «άδειασμα» από τον φορέα, τη στιγμή μάλιστα που το έργο τους, όλους αυτούς τους μήνες ήταν στην κατεύθυνση της σωτηρίας και της επιβίωσης της ομάδας, χωρίς το παραμικρό για τους ίδιους όφελος.

«Μας άδειασαν με τη σημερινή τους ενέργεια, αποχωρούμε από τη διοικούσα, είναι οριστικό…» έλεγαν χαρακτηριστικά τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, φανερά δυσαρεστημένοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Πρέπει να σημειωθούν δυο πράγματα:

1. Η απόφαση της αποχώρησης αφορά καθαρά τους τρεις παράγοντες που μπήκαν στην ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι (Κατσιαούνη, Λαμπριάκο, Στεφανίδη), τη στιγμή που ο Ζαμπέτας είναι τυπικά ακόμη στη διοίκηση και έχει το δικαίωμα της υπογραφής.

Στο θέμα αυτό οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι ο νυν διευθύνων σύμβουλος δεν θα είναι στα ονόματα των παραγόντων που θα φέρει στο προσκήνιο η ΚΜΑ, ετοιμάζοντας την διάδοχη κατάσταση, έχοντας προφανώς άλλο άνθρωπο που θα “σηκώσει” το βάρος της υπογραφής. Ήδη στο παρελθόν έχει ειπωθεί κατά κόρο το όνομα του Γιάννη Ψηφίδη (αδελφό του Βασίλη Ψηφίδη πρώην ποδοσφαιριστή των κίτρινων)…

2. Την Τετάρτη αναμένεται να βγει σχετική γραπτή δήλωση, με την οποία θα κάνουν κι επίσημα γνωστή την αποχώρησή τους.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

To Top