ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δυσκολεύει του Σούντγκρεν, σε ετοιμότητα ο Σάκιτς, ανοιχτά όλα και για Κουέστα

Η περίπτωση της συμμετοχής του Ντάνιελ Σούντγκρεν δυσκολεύει, μετά από τη χθεσινή ημέρα, όμως από σήμερα θα υπάρχει σίγουρα μια πιο αξιόπιστη εικόνα.

Ο Σουηδός και χθες αναλώθηκε σε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κουέστα, έτσι και η συμμετοχή και των δυο είναι ανοιχτή, βάζοντας τον Άρη σε κατάσταση αναμονής.

Μοιραία ο Εμάνουελ Σάκιτς βρίσκεται από την πλευρά σε κατάσταση ετοιμότητας. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μπήκε στο 26′ για να αντικαταστήσει τον “Βίκινγκ” της ομάδας και θα είναι αυτός που θα πάρει τη φανέλα του βασικού, εφόσον δεν τα καταφέρει τελικά ο συμπαίκτης του μέχρι την Κυριακή.

Ο Σάκιτς φέτος έχει χάσει τη θέση του και ψάχνει χρόνο συμμετοχής και περιμένει να πάρει και πάλι την… ευκαιρία. Την περσινή σεζόν ο Αυστριακός είχε παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις, τις πιο πολλές φορές στο αριστερό άκρο της άμυνας, δίνοντας πολύτιμες λύσεις. Φέτος έχει παίξει ελάχιστα και ίσως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που δείχνει έξω από τα νερά του. Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης είχε μία αρκετά σταθερή παρουσία, από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο στη θέση του Σούντγκρεν, με μοναδικό λάθος του στο ακυρωθέν γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο Άρης έχει ανάγκη και τον καλό Σάκιτς, καθώς η χρονιά δεν μπορεί να βγει με τη χρησιμοποίηση μόνο του Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Και είναι προφανές ότι είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

To Top