Δυστυχώς η τραγωδία του Άρη δεν είναι… ψέμα!

Πρωταπριλιά σήμερα… Μια μέρα, όπου το… ψέμα θριαμβεύει, το πώς θα καταφέρει ο ένας να κοροϊδέψει, να ξεγελάσει τον άλλο. 

Στον Άρη τόσα χρόνια υπήρχαν εκατοντάδες μέρες όπου έμοιαζαν με… Πρωταπριλιά, με τους παράγοντες του να συναγωνίζονται στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα, ποιος θα ξεγελάσει τον πληγωμένο κόσμο της ομάδας.

Αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση. Μια πραγματική τραγωδία. Δυστυχώς η τραγωδία του Άρη δεν είναι ψέμα. Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει υποβιβαστεί για 3η φορά στην ιστορία της. Με χρέη τεράστια, με παράγοντες που όταν ακούν την λέξη “χρήματα”, σφυρίζουν αδιάφορα, με σωτήρες που προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη των εντυπώσεων, στις πλάτες του συλλόγου.

Η κατάσταση στο μπάσκετ; Με εξαίρεση την υπαγωγή στο άρθρο 99, η αγωνιστική αποτυχία σε συνδυασμό ανοιχτές πληγές που είτε είναι γνωστές, είναι θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας περιγράφουν μια αρνητική κατάσταση.

Τραγωδία βιώνει και το βόλεϊ, ο ερασιτέχνης. Κι όλα αυτά μέσα στην ιστορική επέτειο των 100 χρόνων.

Δυστυχώς, δεν είναι ψέματα όλα αυτά. Όπως δεν είναι ψέμα η έλλειψη ενότητας και συσπείρωσης, με την οικογένεια του Άρη να βρίσκεται στα χαρακώματα του εμφυλίου.

Ο πληγωμένος κόσμος περιμένει σύντομα να δει το φως στο τούνελ. Περιμένει από όποιους πάρουν το τιμόνι του συλλόγου στα χέρια τους, είναι αληθινοί και ειλικρινείς. Όχι άλλο ψέμα…

To Top