ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δόθηκε το έναυσμα της αντεπίθεσης, στόχος η διάρκεια και το… σερί!

Στα Πηγάδια, όπως πέρσι έτσι και φέτος, έγινε το πρώτο βήμα για την… βαθμολογική και αγωνιστική αντεπίθεση του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το αν πραγματικά… γύρισε το κουμπί και έγινε το restart θα αποδειχθεί περίτρανα από την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα στους αγώνες που ακολουθούν, καθώς το “τρίποντο” επί της Ξάνθης, δεν είναι αρκετό.

Oι “κιτρινόμαυροι” έχουν πλέον 8 βαθμούς, παραμένουν χαμηλά στην βαθμολογία, παρότι είναι στο -1 από την πρώτη 6άδα που δίνει και εισιτήρια στα play offs.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Άρη είναι να καλύψει όσο πιο γρήγορα μπορεί το -5 από την 5η θέση, στην οποία τερμάτισε πέρσι.

Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να “χτίσει” ένα νικηφόρο σερί που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία. Και η δυνατότητα αυτή του δίνεται στα επόμενα ματς. Την ερχόμενη Κυριακή υποδέχονται τον Παναιτωλικό με στόχο την δεύτερη σερί νίκη και συνεχίζουν με Πανιώνιο εκτός και Αστέρα Τρίπολης εντός πριν ταξιδέψουν στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να παίξουν απέναντι στην ΑΕΚ.

Πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις που ο Άρης θα πρέπει να έχει στο μυαλό του μόνο τους εννέα βαθμούς, ώστε να καλύψει στο βαθμό που μπορεί και το χαμένο έδαφος από τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ζητούμενο είναι να μπορέσει ο Μίχαελ Ένινγκ να βρει τον τρόπο να διατηρήσει απόλυτα προσηλωμένη την ομάδα του στα ματς που ακολουθούν, καθώς ο φετινός Άρης έχει αποδείξει πως εύκολα χάνει την συγκέντρωσή του.

 

To Top