Δόξα Δράμας: Νέες τάσεις φυγής από Μπύρο!

Για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Μπύρος εξέφρασε τάσεις φυγής από τη Δόξα Δράμας. «Δεν βγαίνει τίποτα από όσα ονειρεύτηκα…».

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Στο… -13 από τη 2η θέση και το -18 από την 1η βρίσκεται η Δόξα Δράμας μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής σεζόν. Μάλιστα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) των «Μαυραετών» με τον Παναιγιάλειο ο Γιάννης Μπύρος είχε τονίσει πως: «Αν τα δύο επόμενα αποτελέσματα δεν είναι καλά, θα απογοητευτούν όλοι και περισσότερο αυτός που πληρώνει»

Η Δόξα από τότε παραχώρησε τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και την Κυριακή (11/02) ηττήθηκε στη Σπάρτη. Προηγουμένως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε ενθουσιαστεί από όσα του είχε μεταφέρει ο Νίκος Κωστένογλου και, μάλιστα, σκεφτόταν να του προτείνει συμβόλαιο 3,5 ετών, αφού ο έμπειρος τεχνικός τον είχε πείσει πως η ομάδα της Δράμας προλάβαινε το τρένο.

Ωστόσο, μετά την ήττα (1-0) στη Σπάρτη ο Μπύρος δήλωσε στην ιστοσελίδα «sportdrama.gr»: «Χωρίς χρέη, θα πληρωθούν όλοι και εγώ φεύγω. Δεν μου βγαίνει τίποτε από όσα είχα ονειρευτεί. Βλέπω ότι σκορπώ χωρίς λόγο τα λεφτά μου. Λεφτά δουλεμένα που προτιμώ να τα ξοδεύω για μένα με άλλους πιο ωφέλημους τρόπους».

Mε αυτό τον τρόπο o Μπύρος εξέφρασε νέες τάσεις φυγής, αφού βλέπει πως οι καλοκαιρινές και χειμερινές «βόμβες» δεν αρκούν για να «χτιστεί» μία ομάδα.

To Top