ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δόξα Λευκάδας: Τέσσερις ξένοι οι πυλώνες και τρεις έμπειροι απέναντι στον Άρη

Η Δόξα Λευκάδας παρότι είναι ομάδα που δημιουργήθηκε δύο βδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, διαθέτει αρκετά ποιοτικές μονάδες, αλλά το μεγάλο πρόβλημά της είναι ότι δεν έχουν προπονηθεί μαζί πολύ καιρό όλοι αυτοί οι παίκτες.

Ο Ντεζ Γουέλς είναι ο παίκτης που καταρχήν θα πρέπει η άμυνα του Άρη να περιορίσει την δράση του. Παίκτης που αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”, με εξαιρετική διείσδυση, αλλά και μακρινό σουτ, ο ηγέτης των νεοφώτιστων με 17,2 πόντους μέσο όρο στα πρώτα επτά παιχνίδι, αλλά και 3 ριμπάουντ και 54% από τη γραμμή των 6,75μ.!

Ο Σάνον Σκοτ είναι ο βασικός πλέι μέικερ, παίκτης που πρωτίστως κοιτάει την πάσα (4,3ασ.) και μετά το σκοράρισμα (9,9π.), με καλές οργανωτικές ικανότητες και καλός αμυντικός και μαζί με τους Μέλσαμ Μπασάμπε (11,8π., 9,5ρ.) και Τζάστιν Ρόμπινσον (11,1π., 2,4ρ., 2,1ασ.) συνθέτουν το το πιο απειλητικό καρέ για τον Άρη σήμερα.

Υπάρχουν βέβαια και οι τρεις έμπειροι παίκτες, δύο πρώην κιτρινόμαυροι, ο Δημήτρης Τσαλδάρης και ο Χρήστος Ταπούτος, αλλά και ο Ισπανός σέντερ Νταβίντ Ντόμπλας, που δίνουν το απαραίτητο βάθος στους νεοφώτιστους.

Η στατιστική εικόνα της Λευκάδας

doxa_stats

To Top