Δύο ήττες για το “κιτρινόμαυρο” μπέιζμπολ

Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς γνώρισε η ομάδα μπέιζμπολ του Άρη το προηγούμενο σαββατοκύριακο από Παναθηναϊκό και Μίλωνα αντίστοιχα, παρά την επιστροφή του φυσικού αρχηγού της, Τόλη Παπαευθυμίου.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (31/5) με τους «πράσινους», οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 7-18. Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και κράτησε να ηνία μέχρι το τέλος μιας και ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πως ο Άρης πρέπει να βελτιωθεί στην επίθεση και στο pitching, αν θέλει να κοιτάει στα μάτια ομάδες που είναι καλύτερες από αυτόν.

Στο δεύτερο ματς, αυτό της Κυριακής (1/6) με τον Μίλωνα, οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 27-28 και σίγουρα είναι ένα ματς που δεν θα θέλουν να θυμούνται. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τον Άρη, παίρνοντας από τον αρχή προβάδισμα στο σκορ με 5-1 και στη συνέχεια με 19-6. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Άρης έδειχνε ότι ήλεγχε τον αγώνα, αλλά ό,τι ήταν να πάει στραβά πήγε. Έγιναν δύο αλλαγές στο ρόστερ για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι αθλητές της ομάδας και αμέσως μετά παρουσίασε μεγάλα προβλήματα στο pitching, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να γεμίζει της βάσεις, να καταφέρνει να παίρνει πόντους και να ψαλιδίζει τη διαφορά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγει η κούραση των παιχνιδιών στους «κίτρινους», όπου σε συνδυασμό και με την κακή ψυχολογία, που είχαν, να μην μπορούν να κάνουν κάτι αξιόλογο στην επίθεση ώστε να ξανά πάρουν τη διαφορά που είχαν.

Αυτοί που μπόρεσαν να ξεχωρίσουν από την ομάδα του Άρη στο Σαββατοκύριακο ήταν επιθετικά οι Μάρκου Τζώρτζης με 4 χτυπήματα (σε 4 προσπάθειες) και με 3 χτυπήματα οι Ανδρονάκος Γιώργος και Laszlo Horvath, επίσης στα θετικά είναι το πρώτο καθαρό χτύπημα του Θάνου Στέφου όπου συνοδεύτηκε με έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίχτες του. Αμυντικά οι Reynaldo Cruanas και Δημήτρης Γαζής που ήταν αλάνθαστοί ενώ από τη θέση του pitching δοκιμάστηκαν στους 2 αγώνες 7 αθλητές όπου έδειξαν ότι υπάρχει μέλλον στον Άρη.

To Top