Δύο ήττες για το μπέιζμπολ του Άρη, που ακόμα ελπίζει!

Το τμήμα μπέιζμπολ του Άρη, αν και στραβοπάτησε και στους δύο αγώνες που έδωσε, εντούτοις, δεν πτοείται γιατί ακόμα ψάχνει μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στο Final4 του Πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του τμήματος στο facebook, στον αγώνα που έδωσε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, η ομάδα ηττήθηκε με 0-15 από τον Παναθηναϊκός, όμως, το παρασκήνιο είναι έντονο γι΄ αυτό το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» είχαν στείλει χαρτί διαμαρτυρίας στην Ομοσπονδία για την αλλαγή του προγράμματος λόγω των αγωνιστικών που χάθηκαν (λόγω του πένθους για τον φίλαθλο Κώστα Κατσούλη), όμως, αντί οι αγωνιστικές να μπουν εμβόλιμες (που έγινε σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα), αυτή έσπρωξε το υπόλοιπο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην έχει ο Άρης όλα του τα «χαρτιά» σ΄ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Και ενώ η αποστολή το Σάββατο πρωί ταξίδευε προς την Αθήνα, άγνωστοι το προηγούμενο βράδυ έβαλαν τα ποτιστικά σε τέτοια σημεία και τα άφησαν ανοιχτά όλο το βράδυ, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το γήπεδο με τον πρώτο αγώνα να αναβάλλεται λόγω ακαταλληλότητας. Επακόλουθο ήταν όλα τα βλέμματα να στραφούν ενάντια στον Άρη για την καταστροφή μέσα σε εντάσεις και προβληματισμούς.

Όσοι έτυχαν να ήταν στο γήπεδο βοήθησαν να φτιαχτεί-διορθωθεί και με καθυστέρηση μιάμισης ώρας το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει φέρει τον ομογενή παίκτη, Παναγιώτη Συκαρά (πρώην επαγγελματία σε Αμερική και Ιταλία) και δύο Ισπανούς παίκτες, οι οποίοι έχουν επίπεδο μερικές κλάσεις περισσότερο από ότι το Ελληνικό επίπεδο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι «κίτρινοι» να μην μπορούν ν΄ ακολουθήσουν τον αντίπαλο, γνωρίζοντας την ήττα με ψηλά το κεφάλι, καθώς έδειξαν πάθος στην άμυνα.

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν, στην επίσημη σελίδα του τμήματος αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «σαν επίσημος Άρης δηλώνουμε ότι ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το πλημμυρισμό του γηπέδου και ότι και εμείς επιζητούμε να βρεθεί ο ένοχος και θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία του. Αν αποδειχθεί ότι είναι από την οικογένεια του Άρη τότε θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει και θα διωχθεί από το σωματείο.

Τέλος, την επόμενη μέρα (Κυριακή 12/10) οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν από την Ολυμπιάδα Περιστερίου αυτή τη φορά με 14-26, όπου προδόθηκαν από την άμυνά τους, δοκιμάζοντας νέους παίκτες σε νέες θέσεις.

Πλέον, ο Άρης χρειάζεται μία νίκη στα δύο παιχνίδια που του απομένουν κόντρα στον Μύλωνα και στους Ηγέτες Βουλιαγμένης.

To Top