ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο (ακόμα) ευκαιρίες στους παίκτες του Άρη να αποδείξουν πως είναι ικανοί να γυρίσουν το κουμπί…

Καλά τα λόγια, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζονται πράξεις από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως την σοβαρότητα της κατάστασης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Κανένας στόχος δεν έχει χαθεί, παρά την ήττα στο Ηράκλειο, όμως είναι τέτοια η εικόνα της ομάδας που προβληματίζει έντονα σε ότι αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συν τις άλλοις, κατάφερε να “γκρεμίσει” και την εμπιστοσύνη που είχε “χτίσει” ο κόσμος από την αρχή της φετινής χρονιάς, παρά τα σκαμπανεβάσματα κατά καιρούς.

Πλέον, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έχουν μπροστά τους δυο αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά. Και κυρίως αν είναι ικανοί να… γυρίσουν το κουμπί και να ανακτήσουν πάλι ηρεμία και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Κόντρα στον Βόλο αρχικά την Πέμπτη για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και φυσικά απέναντι στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Το εξάποντο σε αυτούς τους δύο αγώνες είναι ο μοναδικός τρόπος για να δείξουν ότι είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας τις δύο φετινές τους αποστολές, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

To Top