Δύο διαδοχικές καραμπόλες με μία νεκρή στην Εγνατία οδό, στη θέση Κλειδί

Μία νεκρή και τουλάχιστον τέσσερις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός της διπλής καραμπόλας, στην οποία ενεπλάκησαν 26 ΙΧ, νταλίκες και φορτηγά αυτοκίνητα, πολλά από τα οποία ανατράπηκαν, την Τρίτη το πρωί στην Εγνατία οδό, στη θέση Κλειδί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις λόγω της πυκνής ομίχλης.

Το πρωτοφανές σε έκταση δυστύχημα, ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες όταν γύρω στις 8.30 το πρωί «δίπλωσε» μια νταλίκα στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να πέσουν πίσω της τα πρώτα οκτώ οχήματα.

Ανάμεσα στα οχήματα που ενεπλάκησαν ήταν ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε μια ετοιμόγεννη γυναίκα, η οποία κυοφορούσε δίδυμα. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν. Από τα αυτοκίνητα ανασύρθηκαν άλλοι δύο τραυματίες.

Λίγο αργότερα, 500 μέτρα πιο πίσω, σημειώθηκε η δεύτερη καραμπόλα με 19 αυτοκίνητα, από τα συντρίμια των οποίων απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και τους διασώστες του ΕΚΑΒ μια γυναίκα νεκρή και άλλοι 24 τραυματίες, από τους οποίους οι τέσσερις σοβαρά.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και τρία παιδιά, που έχουν μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο της Βέροιας. Τραυματίες έχουν μεταφερθεί και στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: tovima.gr

 

To Top