ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο δύσκολες περιπτώσεις Σουηδών φορ προτάθηκαν στον Άρη και εξετάζονται…

Ειλημμένη η απόφαση του Άρη να ασχοληθεί ενεργά με την σουηδική αγορά, μετά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς εξετάζονται δύο καλές αλλά δύσκολες περιπτώσεις επιθετικών.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στους “κιτρινόμαυρους” προτάθηκαν ο 33χρονος επιθετικός της Λουγκάνο, Αλεξάντερ Γκερντ, ο οποίος είχε φέτος σε 31 συμμετοχές 9 γκολ και 10 ασίστ! Στο παρελθόν υπήρξε και έξι φορές (δύο γκολ) διεθνής με την Σουηδία.

Στην Ελβετική Λουγκάνο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως ο ίδιος έχει ζητήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα να αποχωρήσει. Όσο έχει συμβόλαιο με την τωρινή του όμως ομάδα σε ισχύ, παραμένει μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για τον Άρη.

Ο έτερος Σουηδός φορ, είναι ο Τομπίας Σάνα, 30 ετών, που αγωνίζεται στην Άαρχους από την Δανία. Κατά βάση, ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε ομάδες της πατρίδας του, ενώ είχε κι ένα διετές πέρασμα (2015/17) από τον Άγιαξ. Στην Δανία αγωνίζεται από το 2017 και έχει 66 συμμετοχές, 16 γκολ και 12 ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, επομένως η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη όσο ακόμα δεσμεύεται με αυτό.

To Top