ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο “κιτρινόμαυροι” τζουντόκα στο βάθρο των νικητών

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα τζούντο του Α.Σ. Άρης συμμετείχε με τέσσερις αθλητές στο 3ο διεθνές τουρνουά τζούντο «Panionios Cup 2015», που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στις κορασίδες Β’ για πρώτη φορά συμμετείχε στα -52 κιλά η Ματουσίδη Αικατερίνη, η οποία πήρε το «βάπτισμα του πυρός» και παρά την ήττα της, είχε μία αρκετά αξιοπρεπή παρουσία.

Επίσης, στα -60 κιλά παίδων Α΄, ο Μυλωνέλης ήταν σίγουρα ένα από τους αθλητές, που έκανε τη διαφορά. Σταθερά μέσα στα μετάλλια, ο Θανάσης για άλλη μία φορά απέδειξε την αξία του, αφού πέρα από την κατηγορία των παίδων Α΄ αγωνίστηκε και στην κατηγορία των εφήβων με αθλητές έως και 4 χρόνια μεγαλύτερους του και πάλι κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο!

Στα -73 κιλά ανδρών, ο Καρακουζίδης Κωνσταντίνος αγωνίστηκε κα κατέλαβε την 5η θέση αφού έχασε στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο. Ο Κώστας, είχε μία πολύ καλή παρουσία, σε μία από τις δυσκολότερες κατηγορίες στο τζούντο, τα -73 κιλά ανδρών, παρόλο που ένα λάθος της στιγμής του στοίχισε τον πρώτο αγώνα και τον έβαλε στη λίστα των repechage όπου τελικά βαθμολογήθηκε 5ος.

Παρά τη βαθμολογία του, ο αγώνας αυτός είναι ένας απλός σταθμός στην προετοιμασία του αθλητή για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Σε ό,τι αφορά στους άνδρες, αυτός που άφησε τρομερές εντυπώσεις με την τεχνική κατάρτιση του ήταν ο Ζιακούλης Ιωάννης στα -100 κιλά, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και στάθηκε επάξια στην απονομή των μεταλλίων, φορώντας το σήμα του Άρη!

Η νίκη του Γιάννη έχει πολύ μεγάλη αξία, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τον σύλλογο, καθώς ο ίδιος κάνει μόνο ένα χρόνο τζούντο και μέσα σε αυτόν έχει καταφέρει να φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο.

Έτσι, λοιπόν, ο συνολικός απολογισμός της συγκεκριμένης αποστολής ήταν τρία χάλκινα μετάλλια για τους τέσσερις αθλητές, που συμμετείχαν.

To Top