ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Nέα στοιχεία από την Chatworth Consortium και την εμπλοκή της με τον Άρη από επιστολή της στα ΜΜΕ

Επιστολή στα μέσα ενημέρωσης εστάλη από την Chatworth Consortium από την οποία προκύπτουν δύο στοιχεία που θα πρέπει να απασχολήσουν τον ποδοσφαιρικό Άρη.

Αν και σκοπός της επιστολής με υπογραφή από στέλεχος της εταιρείας ονόματι Τζαφάρ Ράζα προς Κύπριο μεσάζοντα ονόματι Αντρέα, η οποία κοινοποιήθηκε από τον Κώστα Παπακωνσταντίνου στα ΜΜΕ αφορούσε την πρόθεση της εταιρείας να κινηθεί δικαστικά για δυσφήμιση μέσω δημοσιευμάτων, αυτό που προκύπτει και έχει ενδιαφέρον για τον Άρη, κυρίως για τον ΑΣ Άρη, είναι δύο στοιχεία.

Στην επιστολή αναφέρεται πως “η εταιρεία μας ενεργεί ως ενδιάμεσος ( ή διαμεσολαβητής) για την απόκτηση πληροφοριών για πιθανούς αγοραστές” και σε δεύτερο χρόνο ο υπογράφων την επιστολή ισχυρίζεται πως “η Chatsworth Sonsortium είναι μια ΕΠΕ (εταιρεία περιορισμένης ευθύνης), νεοϊδρυθείσα το 2013, υποστηριζόμενη από μετόχους για να αποκτηθούν ποικίλες διαφορετικές τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο για καύσιμα λιανεμπορίου. Ο τζίρος είναι 3.000.ooo λίρες και επιπλέον είναι χρηματοοικονομικά ασφαλής”.

 

To Top