ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δύο (νέες) προκλήσεις για τον Ένινγκ: “Πρώτη” στο Χαριλάου και… φουλ άμυνα από τον αντίπαλο

Ο αγώνας του Άρη με τον Παναιτωλικό έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, με τον Μίχαελ Ένινγκ να καλείται να αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης της αναμέτρησης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το συγκεκριμένο ματς διαφέρει σε μεγάλο βαθμό, συγκριτικά με το προηγούμενο στην Ξάνθη, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη.

Οι Αγρινιώτες θα έρθουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο τους για δεύτερο παιχνίδι, άρα πολύ πιο συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πάρουν έστω κι έναν βαθμό. Να παίξουν… φουλ άμυνα!

Αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, θα πρέπει να “ξεκλειδώσει” ο Μίχαελ Ένινγκ με τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του, καθώς θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Άρης θα έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, από το ξεκίνημά του.

Παράλληλα, θα είναι το πρώτο ματς του Γερμανού στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο, καθώς η νίκη επί της Ξάνθης εκτός έδρας, έδωσε το έναυσμα της αγωνιστικής αντεπίθεσης της ομάδας.

Ο ίδιος, άλλωστε, σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι ανυπόμονος για να ζήσει την ατμόσφαιρα αυτή ως προπονητής της ομάδας.

 

To Top