ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο νίκες στο φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου για τις κορασίδες του Άρη (photos)

Οι κορασίδες του Άρη συμμετείχαν για πρώτη φορά φέτος σε φιλικό τουρνουά που έγινε στο γήπεδο love football sports center, των shooters, στην Πυλαία, πετυχαίνοντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του τμήματος:

“Σε αυτό το φιλικό τουρνουά οι κορασίδες του ΑΡΗ έπαιξαν έναν αγώνα 8 ποδοσφαιριστριών εναντίον 8 για 25 λεπτά, στις 11:00 με το junior του Αχιλλέα Τριανδρίας 2 και νίκησαν με 6-1.

Στον πρώτο αυτό φιλικό αγώνα οι κορασίδες του ΑΡΗ μπήκαν πολύ δυνατά και στο 1ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την Στεφανία Κούρο με σουτ, μετά στο 2’ έγινε το 2-0 με σουτ της Εριφύλης Γεωργαλά και στο 5’ έγινε το 3-0 με πλασέ της Παρασκευής Σταμούλη.

Στο 12’ ο Αχιλλέας Τριανδρίας μείωσε το σκορ σε 3-1.

Στο 18’ έγινε το 4-1 υπέρ των κορασίδων του ΑΡΗ με ωραίο σουτ της Εριφύλης Γεωργαλά.

Και τέλος στο 20’ και στο 22’ με δύο ωραία σουτ στο ντεμπούτο της με τα κιτρινόμαυρα η Μυρτώ Νταφοπούλου έκανε το τελικό 6-1 υπέρ των κορασίδων του ΑΡΗ.

Στην συνέχεια στις 11:30 οι κορασίδες του ΑΡΗ έπαιξαν και δεύτερο φιλικό αγώνα αυτήν την φορά με το junior του Αχιλλέα Τριανδρίας 1 και νίκησαν με 2-0.

Οι κορασίδες του ΑΡΗ στο δεύτερο παιχνίδι πίεσαν τον αντίπαλο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Έτσι, οι κορασίδες του ΑΡΗ στο 18’ άνοιξαν το σκορ μετά από σουτ της Ιωάννας Τζήσιου, αφού η μπάλα κόντραρε στους αντίπαλους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό οι κίτρινες είχαν δοκάρι με σουτ της Εριφύλης Γεωργαλά.

Και στο 22’ της αναμέτρησης οι κίτρινες έκαναν το 2-0 με πλασέ της Ιωάννας Τζήσιου μετά από ασίστ της Εριφύλης Γεωργαλά. Έτσι, οι κίτρινες έφτασαν στην δεύτερη φιλική τους νίκη με σκορ 2-0.

Η νέα προπονήτρια των κορασίδων του ΑΡΗ,η Άσπα Τσιγγελίδου έμεινε αρκετά ικανοποιημένη από την προσπάθεια των μικρών αθλητριών του ΑΡΗ!

ΑΡΗΣ(Τσιγγελίδου):Κιουρτσή(Τερματοφύλακας),Κούρο,Σταμούλη,Τζήσιου,
Μαχαιρίδου, Γεωργαλά,Θεοδωράκη,Νταφοπούλου,Γρηγοριάδου,Αϊδινή”.

To Top