Δύο παίκτες και… μία ομάδα ψάχνει ο Άρης

Βασικό πλέι μέικερ και αναπληρωματικό σέντερ αναζητάει ο Άρης από την κοινοτική αγορά για να κλείσει το ρόστερ του. Αναζητάει επίσης και μία ομάδα, που θα αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού τον Σέρτζιο Κιρούς, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό ενός πιο έμπειρου σμολ φόργουορντ, με πρώτη επιλογή τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Οι κίτρινοι έχουν αποφασίσει πως ο Ντάριλ Γουότκινς θα είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας. Είναι φθηνός, έχει ανεβάσει την απόδοσή του και το γεγονός ότι έχει χαμηλό κασέ, δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση και τη τεχνική ηγεσία να αποκτήσει άλλον έναν παίκτη στην ρακέτα για να “κλείσει” την φροντ λάιν (Γουότκινς, Μάλντροου, Ταπούτος, Τσαϊρέλης). Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι έχουν ήδη καταλήξει σε συγκεκριμένους παίκτες και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να προχωρήσουν και σε οριστική συμφωνία, ειδικά από τη στιγμή που ο μεγάλος “βραχνά” (εφορία) δεν υφίσταται πλέον.

Δεύτερη κίνηση απόλυτης προτεραιότητας και ανάγκης είναι η απόκτηση ενός πλέι μέικερ. Οι κίτρινοι τσεκάρουν στην κοινοτική αγορά, προς το παρόν όμως δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Υπάρχει πάντα το (μακρινό) σενάριο να αφήσει ο Ολυμπιακός τον Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά αυτό ακόμα κι αν συμβεί, δύσκολα θα βολέψει τον Άρη λόγω χρόνου.

Τα χέρια των ανθρώπων του Άρη θα λυθούν αν και εφόσον βρεθεί ομάδα να δοθεί δανεικός ο Σέρτζιο Κιρούς. Ο Αλεξανδρής θέλει στην θέση “3” έναν έμπειρο παίκτη και από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης λόγω οικονομικής στενότητας, θα πρέπει να “θυσιαστεί” ο Κιρούς. Βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα μπορέσει να καλύψει το συμβόλαιο του Αμερικανού με γερμανικό διαβατήριο φόργουορντ.

Αν ο Κιρούς δοθεί δανεικός, τότε μόνο ο Άρης θα προχωρήσει για την απόκτηση φόργουορντ, με πρώτη επιλογή (αλλά όχι τη μόνη) τον Δημήτρη Τσαλδάρη. Αν δεν βρεθεί ομάδα για τον Κιρούς, τότε οι κίτρινοι θα προχωρήσουν ως έχουν.

To Top