ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δύο “πρέπει” σε διάστημα τεσσάρων ημερών, θα δείξουν αν υπάρχει μέταλλο…

Το 2018 είναι έτοιμο να “αποχαιρετήσει” και ο Άρης οφείλει να “κλείσει” καλά τη χρονιά, κερδίζοντας Εργοτέλη και Ξάνθη, για πολλούς και διάφορους λόγους…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το ό,τι ο φετινός Άρης διαθέτει πολλούς και πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, δεν σημαίνει αυτομάτως πως διαθέτει και μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτό “χτίζεται” και όπως έχει φανεί ο Άρης έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να το πετύχει. Έως ένα βαθμό το έχει καταφέρει, όχι όμως στο απόλυτο.

Έχει όμως την τύχη να διαθέτει ένα ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις στην καριέρα τους στη υψηλό επίπεδο, άρα και έντονο ποδοσφαιρικό εγωισμό. Απαραίτητο στοιχείο για να αποκτήσει μέταλλο η συγκεκριμένη ομάδα.

Στα ματς με Εργοτέλη και Ξάνθη, τώρα που η… καυτή πατάτα είναι στα χέρια των παικτών του Άρη, θα αποδειχθεί σε τι βαθμό αυτή η ομάδα διαθέτει μέταλλο για να φέρνει εις πέρας τέτοιες δύσκολες αποστολές και να ξεπερνάει τα προβλήματά της.

Η λέξη “πρέπει” δεν είχε ποτέ ξανά φέτος την σημασία που έχει τώρα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος. Δύο νίκες, στα δύο τελευταία ματς. Μονόδρομος και κάθε άλλο αποτέλεσμα, ίσως να ταράξει ακόμα περισσότερο το φετινό οικοδόμημα.

To Top