Δύο πρόσωπα, νίκη (2-1) και παραμονή στην κορυφή!

Την τέταρτη συνεχόμενη του νίκη πέτυχε ο Άρης που επικράτησε του Απόλλωνα Αρναίας με 2-1 και παρέμεινε για ακόμα μία αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Γκόλιας και Πόι τα “κιτρινόμαυρα”  τέρματα για έναν Άρη που προβλημάτισε με την εμφάνιση του στο δεύτερο μέρος.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη να πιέζει συνεχώς το γκολ, να πετύχαινε δύο, αλλά να δέχεται ένα… φτηνό γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ του.

Μόλις στο 6΄, στην πρώτη σοβαρή επίσκεψη στην αντίπαλη εστία οι παίκτες του Κάμπος άνοιξαν το σκορ με τον Γκόλια να πετυχαίνει το τρίτο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Σέντρα του Σουνά και ο κεντρικός αμυντικός του Άρη στη σημερινή αναμέτρηση με προβολή κερδίζει για πρώτη φορά τον Καραβελίδη.

Θέμα χρόνου και το δεύτερο τέρμα με τον Άρη να αυξάνει την πίεση του και να φτάνει μία ανάσα από το 2-0 δύο φορές στο 14΄και 20΄με πρωταγωνιστή και των δύο περιπτώσεων τον Καπνίδη. Ο επιθετικός του Άρη στάθηκε άτυχος δις, για να γράψει το 2-0 στο 24΄ο Μάουρο Πόι με προβολή μετά από εξαιρετική σέντρα του Λιόλιου. Χωρίς να ρίξει ρυθμούς ο Άρης έφτασε ξανά κοντά στο γκολ με τους Ατματσίδη και Καπνίδη.

Την… αστοχία του την πλήρωσε στο 45΄όταν ο Γεωργίου έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Άρη και με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς με την σέντρα ο Ατματσίδης αμαρκάριστος σέντραρε στο.. πουθενά.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους προδιέθετε για ένα από τα χειρότερα ημίχρονα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα. Με εξαίρεση την ευκαιρία του μοιραίου σήμερα Καπνίδη που δεν μπόρεσε για ακόμα μία φορά να νικήσει τον Καραβελίδη στο 47΄ οι κίτρινοι έδειχναν ανήμποροι να απειλήσουν την φιλοξενούμενη ομάδα που με μαζική άμυνα διατηρούσε τις όποιες τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η είσοδος των Λεμονή και Χιντασέλι δεν μπόρεσε να διαφοροποιήσει την συνολική μέτρια εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο μέρος. Το σύνλο του Κάμπος δεν απειλήθηκε αλλά και δεν… απείλησε με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους και τον βραζιλιάνο να πονοκεφαλιάζει για την αναίτια “καθίζηση” της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Παπαδόπουλος (78΄Χιντασέλι), Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης(71΄Λεμονής), Καπνίδης(89΄Ρένια), Πόι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Kαραβελίδης, Μαυρίδοφλου, Μενιγκιάλι,Σαλέπης, Τζιότζιος(86΄Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (71΄Αποστολάκης)

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Ανδρομάχη (Λάρισας)

Βοηθοί: Γκαρέλης Κώστας (Λάρισας)-Καρακώστας Απόστολος(Λάρισας)

To Top