Δύο πρώην Αρειανοί σμίγουν ξανά στη Ρόδο

Προσθήκες ενόψει για τον Κολοσσό, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον πρώην Νέστορα Κόμματο, ενώ εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση απόκτησης του Σμους Πάρκερ! Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Άρη, κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2003-04, στο φάιναλ φορ της Λαμίας.

Το κακό ξεκίνημα με τις πέντε ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές σήμανε συναγερμό στον Κολοσσό ενόψει του κινδύνου να αντιμετωπίσει άμεσα τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Για να σταματήσει κάποια στιγμή να χάνει, η ομάδα της Ρόδου ετοιμάζει προσθήκες στο ρόστερ της προκειμένου να ενισχυθεί.

Η μία θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Νέστορας Κόμματος. Με τον έμπειρο φόργουορντ λέγεται ότι έχει επέλθει ήδη προφορική συμφωνία, η οποία θα οριστικοποιηθεί μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τα Τρίκαλα. Προκειμένου να τον αποκτήσει ο Κολοσσός θα κάνει χρήση της διάταξης του αθλητικού νόμου που ισχύει για πρώτη φορά από φέτος και επιτρέπει τη μεταγραφή ενός Έλληνα παίκτη μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Η άλλη προσθήκη θα αφορά ξένο γκαρντ. Ο Βασίλης Φραγκιάς θέλει έναν καλύτερο παίκτη από αυτούς που έχει στην περιφέρεια, όμως το πρόβλημα είναι πως στον Κολοσσό έχει επιβληθεί από τη FIBA απαγόρευση διεθνών μεταγραφών, επομένως μπορεί να πάρει μόνο παίκτες των οποίων τα letter of clearance βρίσκονται στην Ελλάδα. Τους εξής δύο δηλαδή: Μάρκους Χάτεν και Σμους Πάρκερ.

Ο Χάτεν έκλεισε σε ομάδα της Γερμανίας, επομένως ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Πάρκερ, που πέρυσι έπαιξε στο Περιστέρι, αλλά μετά δεν αγωνίστηκε πουθενά αλλού, παρότι είχε φύγει για να πάει στην Τουρκία. Ο Αμερικανός τέθηκε υπόψη του Φραγκιά και η περίπτωσή του εξετάζεται με ενδιαφέρον, καθώς, πέρα από τις ιδιοτροπίες του χαρακτήρα του, δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός παίκτης και χαρισματικός σκόρερ, που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα της Ρόδου.

πηγή: basketnews.gr

To Top