ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δύο σημαντικές αποχωρήσεις από την Κόλος

Δύο σημαντικές αποχωρήσεις κατέγραψε τις τελευταίες ημέρες η μεταγραφική επικαιρότητα γύρω από την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα, μιάμιση περίπου εβδομάδα πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (17/09, 21:00).

Πιο συγκεκριμένα, ως ελεύθερος έφυγε ο Άτλι Βίλχιαμσον. Ο 26χρονος Ισλανδός ακραίος επιθετικός μέτρησε πέρυσι 5 γκολ και 1 ασίστ σε 15 παιχνίδια από το Νοέμβριο και μετά, αφήνοντας έντονο το στίγμα του στη σεζόν της Κόλος. Επιπλέον, ο επιθετικός Αλεξάντερ Μπονταρένκο δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην Βόλιν Λουτσκ. Μπορεί ο 29χρονος φορ να μην αγωνίστηκε αρκετά πέρυσι (μόλις 500 λεπτά σύνολο), όμως φορά τη φανέλα της Κόλος εδώ και έξι χρόνια, γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες και τα αποδυτήρια και μάλιστα ήταν η βασική επιλογή του προπονητή Ρούσλαν Κοστίσιν για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στην Σακχτάρ Ντόνετσκ.

Έτσι, οι επιλογές στην επιθετική τριάδα περιορίστηκαν σημαντικά για την Κόλος, η οποία θα βασιστεί στον 32χρονο Βολόντιμιρ Λισένκο (πέρυσι 6 γκολ σε 28 αγώνες) και στον νεοαποκτηθέντα Γεβγέν Σελέζνιοβ, που στα 35 ενσωματώθηκε στον ουκρανικό σύλλογο ως ελεύθερος από την Μπούρσασπορ.

To Top