ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δύο στόχοι στην ξένη αγορά: Σουτέρ και αθλητικός ψηλός

Δύο παίκτες από την αμερικανική αγορά θα αποκτήσει ο Άρης για τη νέα σεζόν, έχοντας ήδη καταλήξει σε συμφωνίες με τους Γκάρι Τάλτον, Τζέιλεν Μόρις, Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζόρτζε Γκάγκιτς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αυτοί θα είναι ένας γκαρντ με έφεση στο μακρινό σουτ και ένας αθλητικός ψηλός που θα συμπληρώσει σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους δύο βασικούς της φροντ λάιν.

Ο Γκάρι Τάλτον είναι παίκτης με σταθερά καλό περιφερειακό σουτ, ο Τζέιλεν Μόρις ωστόσο έχει σε υψηλό επίπεδο όλα τα υπόλοιπα εκτός από το μακρινό σουτ, άρα η μπασκετική λογική οδηγεί τους κίτρινους στην απόκτηση ενός παίκτη που να μπορεί να απειλεί από το τρίποντο με συνέπεια, δημιουργώντας χώρους για να έχει ποστ παιχνίδι η ομάδα, είτε με τον Μιλόσεβιτς, είτε με τον Γκάγκιτς, αλλά και διαδρόμους για να δράσει ο Μόρις.

Προς αυτή τη κατεύθυνση κινούνται οι κίτρινοι, έχοντας καταλήξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που έχουν κύριο χαρακτηριστικό τους το καλό μακρινό σουτ και περιμένουν απαντήσεις εντός των επόμενων 48 ωρών.

Από την άλλη πλευρά, δίπλα στους Μιλόσεβιτς, Γκάγκιτς (αλλά και Πετσάρσκι) θα προστεθεί ένας παίκτης (αυτός δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ντεσόν Στέφενς, εκτός κι αν σήμερα ρίξει τις απαιτήσεις του) που θα έχει αθλητικότητα, θα είναι καλός μπλοκέρ και θα έχει ικανότητα στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Επίσης, έχουν συγκεκριμενοποιηθεί οι στόχοι και αναμένονται άμεσα απαντήσεις.

Στόχος των κίτρινων είναι η προπόνηση της Πέμπτης να έχει τρία νέα πρόσωπα.

To Top